بعد ۱/۵ ماه دیدمش ۱۱ سالشه اصلا بچه نیست رفتم پذیرایی به خالم سلام کردم بغلش کردم بعد پسر خالم اونجا رو مبل نشسته اصلا بلند نشده به من همون جوری نگاه میکنه من رفتم سلام کردم بهش دست دادم اونم با بی میلی یه سلام سردی داد بعد میخواستم کنارش بشینم اصلا خودشو جمع نکرد بعد خالم خیلی با خونسردی گفت فلانی تو باید اول سلام بدی حالا من هم سنش بودم نه جرئت داشتم این کارو کنم یه بارم میکردم روزگارم سیاه بود هم مامانم باهام قهر میکرد هم خالم الان هم مامانم هم خالم باهاش خوبن 😐😐 خیلی ناراحتم
هییی خواهر موندم چی بگم خالم اصلا دعواش هم نکرد ما بودیم می کشتنمون همین رفتار های ملایم رو میکنن پ ...
آره به خدا میفهمم چی میگی.من۲۱سالمه هنوز آشنا از کنارمون رد میشه مامانم برمیگرده میگه سلام کردی؟😐
حتی من یادمه یدفعه مریض بودم شاید سه سالم بود جلو تلویزیون نشسته بودم.خاله ی بابام اومد خونمون.بابام بهم گفت پاشو زشته پاهات جاو مهمون درازه.درصورتی که پاهای من رو به تلویزیون بود مهمونم اصن به من دید نداشت.
من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
اون نه بی ادبه نه بیشعور ازت خوشش نمیاد اگه با مادرت هم همین رفتارو داره بدون بچه ۱۱ ساله هیچی حالیش نیست از زندگی حرفای والدین اش پدر یا مادر باعث شده ممکنه یه نفرشون پشتتون چیزی گفتن بچه دوستون نداره