2777
2789
عنوان

پسر خالم خیلی بی ادبه😐😐😐

294 بازدید | 15 پست

بعد ۱/۵ ماه دیدمش  ۱۱ سالشه اصلا بچه نیست  رفتم پذیرایی به خالم سلام کردم بغلش کردم بعد پسر خالم اونجا رو مبل نشسته اصلا بلند نشده به من همون جوری نگاه میکنه من رفتم سلام کردم بهش دست دادم اونم با بی میلی یه سلام سردی داد بعد میخواستم کنارش بشینم اصلا خودشو جمع نکرد  بعد خالم خیلی با خونسردی گفت فلانی تو باید اول سلام بدی   حالا من هم سنش بودم نه جرئت داشتم این کارو کنم یه بارم میکردم روزگارم سیاه بود هم مامانم باهام قهر میکرد هم خالم  الان هم مامانم هم خالم باهاش خوبن 😐😐 خیلی ناراحتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دور و زمونه عوض شده پاک احترام محترام از یاد رفته ها.

خالت با این تربیتش گل کاشته.

ولش کن.هر کس شعوره خودشو میرسونه.تو سلام کن.ثواب سلام ماله تو.

اکثر نسل جدید خیلی وقیحن

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
دور و زمونه عوض شده پاک احترام محترام از یاد رفته ها.خالت با این تربیتش گل کاشته.ولش کن.هر کس شعوره ...

هییی خواهر موندم چی بگم خالم اصلا دعواش هم نکرد ما بودیم می کشتنمون  همین رفتار های ملایم رو میکنن پرو میشن 

هییی خواهر موندم چی بگم خالم اصلا دعواش هم نکرد ما بودیم می کشتنمون همین رفتار های ملایم رو میکنن پ ...

آره به خدا میفهمم چی میگی.من۲۱سالمه هنوز آشنا از کنارمون رد میشه مامانم برمیگرده میگه سلام کردی؟😐

حتی من یادمه یدفعه مریض بودم شاید سه سالم بود جلو تلویزیون نشسته بودم.خاله ی بابام اومد خونمون.بابام بهم گفت پاشو زشته پاهات جاو مهمون درازه.درصورتی که پاهای من رو به تلویزیون بود مهمونم اصن به من دید نداشت.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
آره به خدا میفهمم چی میگی.من۲۱سالمه هنوز آشنا از کنارمون رد میشه مامانم برمیگرده میگه سلام کردی؟😐حت ...

هیییی خواهر میفهمم منم ۲۰ سالمه هنوز بهم میگن سلام کردی نه دوران ما خوب بود نه الان که اینا رو ول کردن :) از بچگی بهمون سخت گرفتن 

هیییی خواهر میفهمم منم ۲۰ سالمه هنوز بهم میگن سلام کردی نه دوران ما خوب بود نه الان که اینا رو ول کر ...

ای بابا خواهر والا بنظر من که زمانه ما بهتر بود.حالا امثال خالت به نظرت هنر کردن با اینطور بی ادب بار آوردن بچه هاشون؟

اینجور آدمای وقیح توی جامعه جایی ندارن.کسی واسشون تره هم خورد نمیکنه.اذب شخصیت میاره،احترام میاره

اون نه بی ادبه نه بیشعور ازت خوشش نمیاد اگه با مادرت هم همین رفتارو داره بدون بچه ۱۱ ساله هیچی حالیش نیست از زندگی حرفای والدین اش پدر یا مادر باعث شده ممکنه یه نفرشون پشتتون چیزی گفتن بچه دوستون نداره 

اون نه بی ادبه نه بیشعور ازت خوشش نمیاد اگه با مادرت هم همین رفتارو داره بدون بچه ۱۱ ساله هیچی حالیش ...

واقعا نیاز نبود انقدر پیش داوری کنی الان مثلا رفتارش با ما خیلی خوبه  ولی ادب و آداب معاشرت بلد نیست