2777
2789
عنوان

چطور به زندگی خواهرم حسادت نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5469 بازدید | 146 پست
شما حسادت نمیکنی؟

چرا داغون میشم 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

شوهر خواهرمم مشروب زیاد میخوره و به شدت عصبیه. یا اینکه اصلا اجازه نمیده خواهرم تنهایی جایی بره.

خب چ فااااایده؟؟؟؟؟ ی چیزی بگم تو الااان اینجا تو  ارزوهای خیلیا داری زندگی میکنی  ناشکری نکن نکن نکن خوبه ک میدونی شوهرش بده اگ ادم همه دنیا رو داشته باشه ولی شوهر اینجوری داشته باشه زندگیش ی قرونم نمیارزه گرچ ک تو باید خوشحالم باشی خواهرت زندگیش خوب باشه مثلا ماشین مدل بالا داشته باشه با اون ماشین ب عنوان مهمون بیاد خونت برات خوبم هس ولی فرض کن فقیر باشه کسر شان هم هس برات  خواهرم و همش دساش جلوتون دراز و اویزون تو و شوهرت باشه ب قول اون دوست عزیزمون👌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه یه اخلاق بدی که داره اصلا اجازه نمیده خواهرم تنهایی جایی بره.مثلا اگه بخواد بره دکتره باااید خودش ...

خب ازادی و استقلالت..... و اعتماد شوهرت ب تو یک دنیا ارزش داره ک خواهرت نداره واقعا اینووووو ک دیگ این یعنی دنیاااا مال توعه ها گلم  دخترخالم اینوجوریه دقیقا انگار خواهرت و شوهرش دخترخاله و شوهر دخترخاله منن. خیلی بده اینجوری ...هزاران بار ازش خوشبختتری و صد هیچ جلوتر و بالاتری ازین زاویه نگاه کنی متوجه خواهی شد🤌

منم از حالا سعی میکنم خودمو تغییر بدم دیدمو تغییر بدم از داشته هام هم لذت ببرم هم شکر کنم.ممنون که چ ...

خواهش گلم وظیفه انسانیمه کسانی ک مث هودمن رو از خواب بیدار کنم قبل اینک  همون داشته هایی ک ارزوی خیلیاس رو هم از دست ندن👌🤌😘

جدی میگی

عزیزم چه اجبار دروغ بگم خداشاهده بالا توضیح دادم به نان شب درموندیم حالا شما همچین زندگی و شوهری داری جاتون بهشت ماهمین دنیا جهنم تجربه میکنم هم از شدت گرمای جنوب منطقه محروم هم فقر بدبختی  خداشاهده لباس کسی دیگه می‌پوشم خودم بچهام باورکن بااین گرونی بدبختی زندگی سخت شده اگه درآمد نداشته باشید حالا ببین با کارگری چی میشه برو خدارشکرکن

فکر میکنم شما روانشناسی خونده باشین . یا جایی مشاور هستین.

ن دوست عزیز انقدر تراپیست رفتم چندین ساله و از همه نظر انالیز شدم و کلا یک مدت بود حالم بد بود بصورت معجزه اسایی الان دو سه روزع خوبه خوب شدم بهترین حال دنیا رو دارم😍👌 البته ک قرار بود بستری شم خیلی حالم خراب بود و داشتم بستری میشدم ولی یکهو گفتم بستری نمیشم حالم انگار خوب شده و دگ نرفتم بیمارستان و کلا اون لذت از زندگی رو میبرم و رضااااایت درونی دارم ☺️ نمیدونم چطور یکهو معجزه شد حالم خوب شه انگار ولی ایکاش معجزه میشد این بیماری رو هم نمیداشتم☹️ ولی باز خدا رو شکر ک عااالیم الان و شوهرمم خیلی خوشحال شده و الان دگ داریم با خوبی و خوشی و عشق فراوون زندگی رو میگذرونیم🤭

بر عکس منی.‌ من درآمد شوهرم بالاست خرجی هم خیلی کم میده  اما میده . اما اصلاااااا ریخت و پاش نمی کنم .‌. خودم هم از بانک سود می گیرم اونم ریخت و پاش نمی کنم . خسیس هم نیستم همه میگن دست و دلبازم . اما اصلا انگار بلد نیستم ریخت و پاشو