2777
2789
عنوان

چطور به زندگی خواهرم حسادت نکنم

5469 بازدید | 146 پست

یه مدته حس حسادت اومده تو وجودم هرکاری میکنم نمیتونم کنترلش کنم در صورتی که من هیچچچچچوقت آدم حسودی نبودم اصلا نمیدونم چرا اینجور شدم.

زوم کردم رو زندگی خواهرم هروقت میریم خونشون یه چیزیو نشونم میده میگه دلم خواست شوهرم واسم خرید مثلا یهو دلش اسپیکر خوشگل و گرون قیمت میخواد سریع شوهرش میخره یا مثلا یهو دلش یه دست لباس گرون قیمت میخواد سریع واسش میخره یا اینکه ماهی دو سه دست لباس واسش میخره...

شوهر منم هر چیو بخوام واسم میخره اما مثلا اصراف نمیکنه. خریدای خونه رو که همیشه جوری میخره که جا ندارم بزارم ینی همه چیو انقد زیاد میخره. از گوشتو موغو برنجو مغزیجات بگیر تا مواد شوینده هیچوقت نمیزاره تموم بشن همیشه چندتا چندتا میخره. خیییلی زیاد به فکر آینده بچه هامونه همش طلا میخره اما من دلم ریختو پاش میخواد...

توروخدا بگید چطور افکارمو درست کنم😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شوهر شمام که خوبه چرا حسادت می‌کنی 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

بدم میاد از کسانی که مثل خواهرت رفتار میکنن یه جوراب هم می‌خره همه باید بفهمن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

حسادت نکن🦦

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

به زندگی های پایین تر از خودت نگاه کن 

کسایی که حتی مایحتاج رو ندارن بخرن 

یا دارن ولی شوهرشون خسیسه و نمیخره 

خدا رو شکر کن یه همچین همسری داره، خدا نگهشون داره 

پاشو یه چرخی تو خونه بزن 

یه مرتبی بکن 

پنجره رو باز کن هوا عوض بشه 

یه غذای خوشمزه هم بپز❤️

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

توقعت بیار پایین مردم نون شبشون موندن اون شوهرو بزار رو سرت هرکس زندگی خودشو داره قرار نیست چون شوهر خواهر ولخرجه شوهر توهم همون کارو بکنه بغکر آینده بچه هاشه یه لحظه با خودت فکر کن بعضیا گرسنه میخوابن 

مگه ادم به خواهرشم حسودی میکنه تو باید خوشحال باشی که خداروشکر خوشبخته و زندگی خوبی داره. 

با این توضیحاتی که از زندگیت دادی باور کن خیلیام حسرت زندگی خودت رو میخورن بنظرم لذتشو ببر بابتش خداروشکر کن خیلیا با مشکلات جدی تو زندگیشون روبه رو هستن که انشالله هیچوقت زندگی شما این شکلی نشه و همیشه خوشبخت و شاد باشین ولی تا وقت که دارین قدرشو بدونین که خدای نکرده یبار حسرت به دل نشین.