2777
2789
عنوان

اگه حامله باشم چی

469 بازدید | 24 پست

شوهرم میخواد زوری طلاقم بده

یه گوشه نشستم همش غصه میخورم و به این فکر میکنم که یه راهی پیدا کنم جلوشو بگیرم

مثلا چی میشه یهو بفهمم حامله‌ام

میدونم فکر مسخره‌ایه. میدونم اون منو نمیخواد. میدونم بچه آوردن تو این وضعیت اصلا کار درستی نیست

ولی من شوهرمو میخوام زندگی مشترکمو میخوام  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرم سلطانی مگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه این وسط بدبخت میشه

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

با اوردن بچه وضعیت بهتر نمیشه، اول رابطه را درست کنید بعد بچه بیارید ، بچه گناه داره، اون یه انسانه، توی بارداریتون یا به دنیا اومدنش هر چقدر زجر بکشه شما گیر هستید، یه راه حل خوب بهتر کنید. اگه بعد بچه اوردن خدایی ناکرده طلاق بگیربد اون وقت میتونید خودتون را ببخشید؟ یا اگه هر روز بارداریتون، شوهرتون اذیتتون کنه و استرس داشته باشی چی؟ یه انسان دیگه را وارد این قضیه نکن

بگو من از خونه م تکون نمی‌خورم فکر کردی لباس خریدی پس بدی ...

بگو برو بابا ...دعایی شدی ...تو خوابم نمیبینی ک ازت طلاق بگیرم ...

بگو ازم بدت بیاد منم ازت بدم میاد و طلاق عاطفی میگیرم ولی کورخوندی بخوام جدا شم یکی دیگ بیاد جامو بگیره ....