2777
2789
عنوان

با این مرد زندگی می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 55 پست
نه دیگه، حقوق اون باید دستت باشه، تو باشی اون به خانواده اش برسه که نمیشه، تو اولویت زندگی اش باید ب ...

دلم رو شکسته

الان هم زنگ زد منت گذاشت مه معدش درد میکنه تقصیر منه که عذاب وجدان بگیرم😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلم رو شکستهالان هم زنگ زد منت گذاشت مه معدش درد میکنه تقصیر منه که عذاب وجدان بگیرم😔

بره بمیره، نقطه ضعف نشون نده، بره ور دل مادرش، بگو تا مشاور نیای و رفتارت رو عوض نکنی میرم خونه ی بابام ،اگه موقعیت نداری بری، بگو تا مشاور نیای همون ور دل ننه ات بمون، فقط کارت پول رو پس بده

بره بمیره، نقطه ضعف نشون نده، بره ور دل مادرش، بگو تا مشاور نیای و رفتارت رو عوض نکنی میرم خونه ی با ...

سر کاره. شیفته.میگه من تاصبح باید عذاب بکشم حالا....

حرفش از اول همین بوده .من عذاب میکشم توروز به روز چاق تر میشی.

عذاب وجدان میده بم

چرا تحملش کزدی؟😔😔😔چندسالتونه؟

اولش بمن گفتن باهاش ازدواج نکنم قبول نکردم بعد عقد فهمیدم نتونستم عقدم بهم بزنم عقل نداشتم فکرمیکردم بهم بزنم آبروی پدرمادرم میره میگفتم مهمون دعوت کردن بعد عقد بهم به زور  …. تو عقد اذیت شدم گفتم برم دادگاه بابام میفهمه خجالت میکشم…. بعد عروسی گفتم فعلا نمیزارم بچه دار بشم تا ببینم چی میشه بعدا  که ناخواسته باردار شدم سقطم نشد

سر کاره. شیفته.میگه من تاصبح باید عذاب بکشم حالا....حرفش از اول همین بوده .من عذاب میکشم توروز به رو ...

غلط کرده، مگه کارمند نیستی، مگه پول نمیاری تو خونه اش دیگه مرگش چیه، میخواست ی شغل بهتر داشته باشه، کمرش بیل نخوره بود که میرفت ی شغل بهتر

غلط کرده، مگه کارمند نیستی، مگه پول نمیاری تو خونه اش دیگه مرگش چیه، میخواست ی شغل بهتر داشته باشه، ...

😔😔😔😔😔😔😔😔

چی بگم

فقط من این وسط بدبخت شدم.

بی دلیل 

دلم میسوزه.کاش میفهمیدم کجا اشتباه کردم که اخر عاقبتم این شد😔

اولش بمن گفتن باهاش ازدواج نکنم قبول نکردم بعد عقد فهمیدم نتونستم عقدم بهم بزنم عقل نداشتم فکرمیکردم ...

منم کم عقلی کردم.

اگه نمیتونی جدا شی خودت با مشاوره شرایطو آروم کن. بخاطر خودت و بچت