2777
2789
عنوان

با این مرد زندگی می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 55 پست
مشاور اینا دروغ اونام یه درس کتابی خوندن بعضی هاشون تو زندگی خودشون موندن کم عقلی نکردی هنوز بچه ندا ...

اره خداروشکر بچه ندارم

هرجوری بلدی یه کاری کن اذیت نشی خودت و بچت.

باهاش مهربون باش مه اذیت نکنه

از من گذشت.دعا کن😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره خداروشکر بچه ندارمهرجوری بلدی یه کاری کن اذیت نشی خودت و بچت.باهاش مهربون باش مه اذیت نکنهاز من ...

همه راه هارو رفتم

خستم

افسردهشدم

بدبخت شدم

تو چندماه اندازه چندین سال پیرشدم

موهام سفید شده

ازایترس صورتم لک خط ‌چین افتاده

غذانمیخورم

همش نگرانم شبااقلا نمیخوابم

جدا شم از چنین همسری بهتر نیست؟ به چه درد هم میخوریم پس؟

چرا اگه شرایطش رو داری ازین رابطه سم خلاص شو 

شوهرمن قبلنا دیت بزن داشت رعت امد نمیکرد از خانوادم متنفر بود و هست هیجوقت دوسم نداشت بد دل و شکاک بود

الان بددل نیس 

دست بزن نداره ولی خیانت میکنه بهم هنو رفت امد نمیکنه از خانوادم بدش میاد و دوسم ندارع

منن تبدیل ب ی زن افسرده شدم بخاطر دخترام موندم تو این جهتج بچه نداری جوونبتو حروم نکن

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩
عزیزم🥺❤چندسالته؟ مهریتو بگیری نمیتونی طلاق بگیری؟

۲۹ سال

بدون بچه هام نمیتونم 

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩
عزیزک. پس سعی کن بسازی❤

تمام تلاشمو کردم دیگه خنثی شدم 💔