2777
2789
عنوان

با این مرد زندگی می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 55 پست
اعصابم خورده افسرده شدم از دستش.نمیتونم

میفهممت من روزایی ک داری میگذرومی رو گذروندم..... با همه وجود درکت میکنم

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از اول میزد و فحش میدادهروقت استرس داشته باشه یا فکرش مشغول باشه بدتر میکنه.من اضافه وزن شدید پیدا ک ...

هر کس ی قلقی داره، قلق شوهرت چیه؟ با چی آروم میشه، شوهر من با حمایت و درک شدن آروم میشه، بهش کمک میکنم، کارهاشون سبک میکنم، درکش میکنم تا جایی که بتونم به خانواده اش هم کمک میکنم البته کمک مالی رو واقعا نه ولی وسیله ای بخوان یا بخوان از باغ استفاده کنن دریغ نمی کنیم، بد خانواده اش رو نمیگم، اینکه هی میره پیش اونا یعنی آروم نشده که هی جذب اونا میشه

سعی میکنم درستش کنم اخلاقاشو عزیزم من ۱۱ ساله زیر ی سقفم اوایل خیلی از خانواده ش میگفتم انتقاد میکرد ...

من هم اینو بش ثابت کردم ولی عمیقا اونارو همه جوره دوست داره. و به من اهمیت نمیده

😔😔😔😔اگه اذیت میشی نمیتونی مهریه بگیری و جدا شی؟😔

مهریه اینا بیخیال شو فقط جدا شو راحت شی بمن خیلی تو اینجا گفتن گوش ندادم من کاربری قدیمی هستم واقعا بعدبچه مشکلات همچین خانواده ها چندبرابر میشه 

من هم اینو بش ثابت کردم ولی عمیقا اونارو همه جوره دوست داره. و به من اهمیت نمیده

تو هم خانوادت رو الویت قرار بده و بهش اهمیت نده باور کن سخت نیس ادما رو انقد گنده نکنیم اون کیه ک بخاد کل فکر شبو دورت رو درگیر خودش کنه؟؟؟

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩
هر کس ی قلقی داره، قلق شوهرت چیه؟ با چی آروم میشه، شوهر من با حمایت و درک شدن آروم میشه، بهش کمک میک ...

عزیزم من از همه چیم گذشتم .کارمندم حقوقم کاملا دستشه.ازش تخواستم کاری برام بکنه.... خودشم میدونه. فداکاری کردم براش.نمیدونم چشه🥺🥺

برم از زندگیش داغون میشه.فکر خانوادشه.میگه تو باش خیالم راحت باشه که همه جوره به خانوادم برسم. منم باش ساختم بم محبت نمیکنه. ولی کتک زد. تا گفتم هم قهرکرد. اذیت میشم😔

عزیزم من از همه چیم گذشتم .کارمندم حقوقم کاملا دستشه.ازش تخواستم کاری برام بکنه.... خودشم میدونه. فد ...

نمک نشناسه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
عزیزم من از همه چیم گذشتم .کارمندم حقوقم کاملا دستشه.ازش تخواستم کاری برام بکنه.... خودشم میدونه. فد ...

نه دیگه، حقوق اون باید دستت باشه، تو باشی اون به خانواده اش برسه که نمیشه، تو اولویت زندگی اش باید باشی، مشکل داره ببرش مشاور ولی اینکه قبول نداره خانواده اش اولویت دوم هستن خیلی خطرناکه

بی دلیل عصبیه؟ ببین چون چندبارکتک خوردی موندی پاش براش عادیه میدونه از دستت نمیده تحمل میکنی  بهش پیام بده از این کتک ها خسته شدی اگه دوست داره باهات ادامه بده باید بیاد مشاوره و قول بده خودش اصلاح کنه وگرنه ناچاری درخاست طلاق بدی

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن