2777
2789
عنوان

با این مرد زندگی می کنید

457 بازدید | 55 پست

شما باهمچین آدمی ژندگی میکنید؟

خانمای متاهل بگن.‌مجردها ناراحت نشید توروخذا. فقط میخوام کسایی که زندگی با شوهر رو تجربه کردن نظر بدن. 

من فقط اینجارو برای درد دل دارم🥺

اگه از شوهرتون بخاطر اینکه بی دلیل کتک‌کاری میکنه گلایه کنید و اون پاشه قهر کنه و بره و بعد هم که زنگ میزنید بگه من خانوادمو بیشتر از تو دوست دارم و نمیتونی کنار بیای پاشو برو .

ولی کاری باشه و اهل تلاش و چشم پاک. 

باش زمدگی میکنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ،چون دستش هرزِ

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

سعی میکنم درستش کنم اخلاقاشو 

عزیزم من ۱۱ ساله زیر ی سقفم اوایل خیلی از خانواده ش میگفتم انتقاد میکردم و واقن جبهه گیری میکرداساسی فک میکرد من دشمن خانوادشم بعد دیگه هر کاری میکرد بیخیال بودم الان بعد چن سال فهمیده تنها کسی ک براش میمونه منم و بچه هاش

و کتک کاریشم امیدوارم درست بشه یکم زمان میبره فقط

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩
سعی میکنم درستش کنم اخلاقاشو عزیزم من ۱۱ ساله زیر ی سقفم اوایل خیلی از خانواده ش میگفتم انتقاد میکرد ...

از اینکه معذرت خواهی نمیکنه ناراحتم

از اینکه تا میگم بش انگار طلبکاره ازم😔

از اینکه معذرت خواهی نمیکنه ناراحتم از اینکه تا میگم بش انگار طلبکاره ازم😔

بسپار دست زمان

اگه قصد جدایی نداری

رو خودت و توانایی هات زوم کن ن رفتارشوهرت

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩