2777
2789
عنوان

Iphone 8 . Iphone X (10).

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 36 پست

من ايران نيستم اينجا ايفون هفت ٦٤٠٠ كرونه تقريبا

ايفون هشت ١٥٠٠ گرونتره زياد تفاوت نداره بنظرم

دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
دوست داشتي جديدترينش باشه؟ ببين ٨ فوق العاده گرونه! توي بي بي سي نوشته بوَد ١٠٠٠€

آيفون ١٠ از ٩٩٩$ شروع ميشه

آيفون ٨ از ٦٤٩$ و آيفون ٨+ از ٧٤٩$

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خیلی وقت پیش قرار بود شهریور. بیاد  چه فرقی داره با ۷؟از اپشن های جدیدش خبر داری؟

من كامل نخوندم فقط متن كوتاهشو ك خوندم نوشته بود دوربينش بهتره و صفحش هم بهتر از ايفون هفت هست.

اي بابا كاش بازش نكرده بودم

دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
اپل هر سال اخر شهریور  مدل جدید و معرفی میکنه و میاره تو بازار

اره درسته

فقط تو اين ي سال اخر چون سرم با بچه هام شلوغ شده ماشالا برا همين فراموش ميكنم

مطمئني؟ اين قيمتِ ٧ نيست؟  

اره من ديروز گرفتم شش و چهارصد كرون ك تقريبا ب نرخ ايران ميشه ٣ ميليون.

ايفون هشت ١٥٠٠ كرون تقريبا گرونتره

چرا قيمتش يكيه اگه واقعا ايفون هشت ٦٤٩يورو باشه ك ب كرون ميشه تقريبا همون ٦٤٠٠ كرون

ببخشيد از ٦٩٩$ و ٧٩٩$ شروع ميشه

نه ديگه الان كه آيفون جديد ريليز شده قيمت آيفون ٧ ١٠٠$ كم ميشه

يعني اون ميشه ٥٩٩$

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

منم ديدم قيمت هشت ٧٦٠٠ كرونه تقريبا

خب ديگه كيف اصلي رو توليد كننده هاي ايفون ميكنن پول ب جيب ميزنن.

ولي ايفون ده خيلي قشنگه