2777
2789
عنوان

جدایی

502 بازدید | 58 پست

بعد از ۷ سال از دوست پسرم جدا شدم.چراشم خیلی پیچیدست‌.فقط اینکه خیلی افسردم خیلی حالم بده بدن درد دارم س درد دارم همش قیافش جلو چشمامه مدام در حال فکر کردن به اینم که نکنه الان با دختری بیرونه نکنه همش دورش دختره نکنه ازدواج کنه نکنه فلان کنه😔

چیکار کنم که کامل فراموشش کنم و به این چیزا ام فکر نکنم؟ فقط خواهشا جملات تکراری عین بهش فکر نکن یا کلاسی ثبت نام کنو اینا نگین چون وسط تفریح وسط کلاس وسط همه چی ناراحتم و هیج جوره از یادم نمیره این آدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این فکر کن که شاید اگه باهاش ازدواج میکردی

مرد خوبی برات نبود شاید بهت خیانت میکرد 

به این فکر کن که به ازدواج میکشید کارتون و بچه هم داشتی بعد می‌فهمیدی به خیانتکار هستش 

بسه؟ یا دیگه هم از توانایی خارق‌العاده ی ذات مردها بگم؟

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
اما عشق این چیزا حالیش نمیشه متاسفانه ما زنا خیلی احساساتی ایم

نباش من هم یک زنم 

مردها هیچ ارزشی ندارن

برای عشق تو هیچ پشیزی ارزش قائل نیستند

برو با یکی دیگه دوست باش 

ولی منتش رو نکش

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
یعنی همینجوری باید یکسره ناراحت بمونم؟🥲

ب قول دوستمون گذر زمان درستش میکنه 

دوست من بایکی دوست شد دوستم ۲۵ سالش بود و پسره ۴۰ سالش بود سه سال عاشقی کردن ولی راهشون از هم دور بود ۷ ساعت راه بود ولی دوستم مطمئن بود ک بهش میرسه ولی نشد و دوستم ۲ سال تموم با ناراحتیاش دچار مشکل دردهای وحشتناک معده شد و بالاخره هم با یکی ک سرش ب تنش می ارزه ازدواج کرد و الانم میگه کاش اینهمه غصه نمیخوردم و خودم یک عمر دچار دردهای عصبی نمیکردم 

غصه بخور ناراحت بشو ولی بفکر نجات خودت باش 

نباش من هم یک زنم مردها هیچ ارزشی ندارنبرای عشق تو هیچ پشیزی ارزش قائل نیستندبرو با یکی دیگه دوست با ...

نه منت که هرگز نمیکشم اما دوستم نمیتونم بشم با کسی .

چون هیچکس وفادار نیست منم زود وابسته میشم

ب قول دوستمون گذر زمان درستش میکنه دوست من بایکی دوست شد دوستم ۲۵ سالش بود و پسره ۴۰ سالش بود سه سال ...

آره منم معده درد دارم همشم در حال چک کردن واتساپشو فکر به اینکه کجاست چی میکنه ام.

انشا الله واسه منم همچین کِیسی جور بشه چون عشق من حیفه واقع

ایقد بهش فکر کن تا یادت بره

میگن ادم وقتی زیاد ب ی چیزی فکر کنه اونو فراموش میکنه نمیدونم درسته یا نه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡