بعد از ۷ سال از دوست پسرم جدا شدم.چراشم خیلی پیچیدست.فقط اینکه خیلی افسردم خیلی حالم بده بدن درد دارم س درد دارم همش قیافش جلو چشمامه مدام در حال فکر کردن به اینم که نکنه الان با دختری بیرونه نکنه همش دورش دختره نکنه ازدواج کنه نکنه فلان کنه😔
چیکار کنم که کامل فراموشش کنم و به این چیزا ام فکر نکنم؟ فقط خواهشا جملات تکراری عین بهش فکر نکن یا کلاسی ثبت نام کنو اینا نگین چون وسط تفریح وسط کلاس وسط همه چی ناراحتم و هیج جوره از یادم نمیره این آدم
دوست من بایکی دوست شد دوستم ۲۵ سالش بود و پسره ۴۰ سالش بود سه سال عاشقی کردن ولی راهشون از هم دور بود ۷ ساعت راه بود ولی دوستم مطمئن بود ک بهش میرسه ولی نشد و دوستم ۲ سال تموم با ناراحتیاش دچار مشکل دردهای وحشتناک معده شد و بالاخره هم با یکی ک سرش ب تنش می ارزه ازدواج کرد و الانم میگه کاش اینهمه غصه نمیخوردم و خودم یک عمر دچار دردهای عصبی نمیکردم
میگن ادم وقتی زیاد ب ی چیزی فکر کنه اونو فراموش میکنه نمیدونم درسته یا نه
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡