2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 58 پست

یکی از تاپیکهاتو دیدم.

باوررررم نمیشه چقدر شما عزت نفست پایینه.حتی گفتی اگه پول داشته باشم میرم پیش  دعانویس برش گردونه😐

اونم کسی ک چهرتو مسخره میکنه،از قد بلندت خوشش نمیاد،حس ناکافی بودن بهت میده،اعتمادبنفستو میاورده پایین،تعجب میکنم چطوری هفت سااال عمرتو گذاشتی پای همچین چلغوزی.

بعد الان واسش ناراحتم هستی!!!!

بنظرم بهترین کار اینه ب خودت ی فرصت مجدد بدی بری با یه کیس بهتر خواهشا با یه درب داغون مثل اکست نری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه منت که هرگز نمیکشم اما دوستم نمیتونم بشم با کسی .چون هیچکس وفادار نیست منم زود وابسته میشم

یه چیزی بهت میگم باور کن 

من چهارده سال هستش که ازدواج کردم بعد از این همه زندگی متوجه خیانتش شدم یک بچه هم دارم الان هم دارم جدا میشم

نباید به مردها بها بدی 

حتی براشون ناراحت هم نباش 

بگو هفت میلیارد آدم رو دنیا هستش این یه نفر هم می‌ره بین این جمعیت گم و گور میشه

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
یکی از تاپیکهاتو دیدم.باوررررم نمیشه چقدر شما عزت نفست پایینه.حتی گفتی اگه پول داشته باشم میرم پیش ...

کلا همه پسرا همینن و بهش حق میدم که منو نخواد چون واقعا قدم ازش بلندتره ضایعس 

با اجازه استاتر 

پیج کراپ و لباس زیر بار کردم خیلی نیاز به حمایتتون دارم قیمت هامم نسبت به همه جا کامل منصفانه است حتی میتونین سوتین 65 و ش.ورت 40ت هم پیدا کنید یه دنیا ممنون اگه فالو کنید @mando_shopp

نمیدونم والا..اما واقعا کسی نیس که نتونه به اون طرف مقابل فکر نکنه .

شرایط تو الان عادیه بحث ی روز دو روز نیست 7 سال بود

انتظار نداشته باش ی روز یا ی هفته فراموش کنی طول میکشه ب خودت فرصت بده زمان همه چیو حل میکنه

امیدوارم بهترینا قسمتت بشه❤

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

اینو بدون توضرر نکردی اون کرد ک از دستت داد چون کمترکسی پیدامیسه عاشقت باشع

شاید یکی دیگه ام خیلی دوسش داشت چون پسرِ مهربون و گوگولی ایه یکیو از جونو دلش دوست داشته باشه صَدِشو واسه طرف میذاره