2777
2789
خخخخ نميدونم  درازي زرد بود پيچوندم دور موهام تهشم پيچوندم دور خودش  من چون موهام بلند ب ...

اسمش چیه

من هرموقع میخام برم مهمونی عزای درست کردن موهامو دارم

......دعا کنید برام لطفا خیلی خستم خیلییییی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی کارکنیم موهامون پربشع مثه تو؟ بگووووووووووو خواهشا

من نميخوام تعريف كنم ولي موهامم مرتب دكلره ميكنم ولي خداراشكر بد نيس موهام 

زينك ميخورم هفته اي دوتا كپسول ويتامين اي 

قبل حموم نيم ساعت روغن زيتون به ساقه موهام ميزنم تو حموم ماسك مو بعد حمام سرم مو سينره ميزنم 

نميذارم موهام خشك باشه چون خرد ميشه

اهان كپسول آهنم ميخورم چون كم خوني و كمبود آهن ريزش مو مياره 

واقعاااا .منکه رو اعتماد به نفسم خیلی تاثیر گداشته

بی خیال بابا زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. با همین چهار تا شیوید هم میشه شاد بود جانم 😁

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

خیلی قشنگ شده عالیه

منم هر وقت بخوام فر کنم از بابلیس استفاده میکنم قبلش هم موس میزنم قشنگه ولی سخته یکم برام

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
من نميخوام تعريف كنم ولي موهامم مرتب دكلره ميكنم ولي خداراشكر بد نيس موهام  زينك ميخورم هفته ا ...

مارک قرص ها و کپسولاتو میگی؟

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه