2777
2789
بیا از کله من گیس ببر بچسبون به کله ات خیلی بیخودی پرپشته براشینگ میکنم شکل شیر خفته میشم 

این الان پز زیرپوستی بود دیگه؟😂😂

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بخدا خیلی جدی بودم 😑 عاشق اونایی ام که موهاشون لخت و کم پشته خیلی باکلاس تره تا پفی و پرپشت&nbs ...

نقییی نگوووووووو....خدایی موی کم پشت و لخت چه عاشق شدنی داره....اگه موهات پرپشته و پف داره بیا عوض کنیم  

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...
نه بخدا خیلی جدی بودم 😑 عاشق اونایی ام که موهاشون لخت و کم پشته خیلی باکلاس تره تا پفی و پرپشت&nbs ...

کچلی باکلاسه؟😂 میگم من مو ندارم یه چند تا محض نمونه دارم با مردا متمایز بشم خخخ تو میگی باکلاسه

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی