2777
2789

من یه چند ماه توی رابطم و خیلی همو دوست داریم و قصدمون جدی...

حالا موضوع اینه که من  یه پسر عموی همسن و سال خودم دارم که همبازی بچگی‌های همدیگه بودیم ولی بعد به دلایلی ارتباطمون تبدیل به تنفر شد و همینطور که بزرگتر می‌شدیم بیشتر از هم متنفر می‌شدیم! 

منتها چند سال پیش سر یه سری اتفاقاتی باعث شد که با همدیگه صمیمی بشیم ولی خب حسی به همدیگه نداریم 

فقط در حد یه رفاقت صمیمی اونم نه همیشگی ! ( من حسی بهش ندارم اونو نمی‌دونم )

یعنی اینطوری که بعضی وقتا فقط چت می‌کردیم یا حضوری یکم با هم صحبت می‌کردیم توی مهمونی و اینا اونم خیلی به ندرت! 

تو این مدتی که با پارتنرم توی رابطم یکی دو بار پسر عموم پیام داد خیلی عادی فقط چت کردیم مثل دوتا دوست معمولی 

یعنی اجازه ندادم که از حد خودش خارج بشه....

و این موضوع رو به خود پارتنرم گفتم و اونم دوس نداره با پسر دیگه ایی صحبت کنم بجز خودش ( اونم حرف نمیزنه با دختری جز من ) و منم به پسر عموم بی‌محلی کردم و دیگه اونم پیامی نداد تا چندروز پیش پیام داد فقط پرسید چخبر و اینا منم جوابش و دادم و در همین حد فقط 

حرف خاصی زده نشد 

حالا بنظر شما نیاز به پارتنرم بگم حرف زدم باهاش ؟

از طرفی میگم  حرف خاصی نزدم باهاش آخه از طرفی نگمم خودم عذاب وجدان دارم نمی‌دونم چه کنم 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای به پسر عموت بگو که پارتنرم حساسه

آخه دوست ندارم کسی بدونه اونم فامیل 

گفتم فقط اگه خواست از حد خودش خارج بشه بهش بگم ولی اینکه رک بگم نه

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

نه وقتی میدونی چیزی بینتون نیست حساسش نکن.

آخه خودش میگه هرچی شد به همدیگه بگیم 

منم الان سر همین عذاب وجدان گرفتم که بهش نگفتم

نه نگو چون یبار بهت گفته که بجز من با پسر دیگه ای حرف نزن. لزومی نداره بگی اون مرده غیرت داره ممکنه ازت زده شه

با پسر عموت هم ارتباطتو تموم کن اصلا جواب ندی دیگه پیام نمیده بهت به نفع خودتم هست پس فردا میره تو فامیل جار میزنه تو باهاش بودی

نه نگو چون یبار بهت گفته که بجز من با پسر دیگه ای حرف نزن. لزومی نداره بگی اون مرده غیرت داره ممکنه ...

آره خودمم همینو میخام 

عذاب وجدان گرفتم اصن 🥲🥲 آخه از طرفیم تا الان برام مثل دوست صمیمی بوده و خیلی رازدار همدیگه بودیم ولی حالا که توی رابطم خیلی قضیه فرق کرده ...

از این طرف به خود پارتنرم نگم انگار عذاب وجدان داره خفم می‌کنه از طرفیم نمی‌دونم دیگ پیام نده یا نه 

اینطوری نیست که سیریش باشه فقط همینطوری پیام داده که یه حرفی زده باشه

آره خودمم همینو میخام عذاب وجدان گرفتم اصن 🥲🥲 آخه از طرفیم تا الان برام مثل دوست صمیمی بوده و خیلی ...

ولش بابا عذاب وجدانه چی

نگو بهش یه پیام داده دیگه گفته چخبر چت نکردین که

جواب پسرعموتو نده دیگه پیگیرت نمیشه مجبور نیستی جواب بدی