2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان دارم لطفا کمکم کنید

1736 بازدید | 40 پست

سلام ئوستان . وقت همگی بخیر . عزاداری هاتون قبول باشه . چندسالی است مبتلا به تنبلی تخمدان هستم . هی از این دکتر به این دکتر می کنم از هیچ دکتری نتیجه نمی گیرم .بعضی هاشون موقت جواب دادن ولی دوباره برگشتم به همون نامنظم بودن پریود . همه هم میگن باید وزنتو کمک کنی شرایط گرفتن رژیم ندارم تروخدا قضاوتم نکنید شرایط خانه و خانواده طوری نیست که بتونم رژیم بگیرم وضع روحی ام هم جالب نیست دلرم روان درمانی انجام میدم البته افسرده نیستم ها یه کم خلق افسرده دارم هر دکتری هم میرم میگه رژیم بگیر و زود بخواب میگم به  جان کی قسم بخورم من از نوجوانی که مدرسه میرفتم ساعت نه و نیم نهایت ده می خوابیدم از همون موقع هم پریودهام نامنظم شد الان هم دیگه نهایت 12 شب می خوابم 90 درصد اوقات خوراک هم هیچی هله هوله نمی خورم غذا هم به انداره می خورم اصلا پرخور نیستم ولی دکترا باورشون نمیشه فکر می کنن من دروغ می گم الان چندوقته لگه بینی دارم اعصابم رو ریخته بهم تروخدا کسی اگه مشکل منو داشته راهنمایی کنه و اگه هم کسی دکتری میشناسه که خوب باشه و شرایط ادم رو درک کنه معرفی کنه تروخدا کمکم کنید پریودم منظم بشه . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه برای حل مشکل تنبلی تخمدانم

اینو میدونم که لبنیات خیلی مضره بذارشون کنار....رژیم ترک نهار خیلی راحته اگه تونستی بگیر‌‌‌.‌‌‌‌‌...شکم ورحمت رو با روغن گرم ماساژ بده...عرقیجات مخصوص داره بخر بخور...سردیجات کمتر بخور

چن ماه یبار پریود میشی من خودم یماه و نهایتا دوماه عقب مینداختم باردار شدم

سلام بر شما بحث و دغدغه اصلی من الان بارداری نیست حل مشکل تنبلی تخمدانمه که پریودهام منظم بشه و لکه بینی نداشته باشم خسته شدم انقدر مجبور شدم برای نماز خودم رو چک کنم و اب بکشم.

اینو میدونم که لبنیات خیلی مضره بذارشون کنار....رژیم ترک نهار خیلی راحته اگه تونستی بگیر‌‌‌.‌‌‌‌‌... ...

رژیم گرفتم چندبار فایده نداشته کارایی هم که گفتید همه رو کردم بادکش هرروز میندازم

آره دکتر زنان هست تهران نیستا ارومیه هس

راستش از طریق طب شیمیایی نمیخوام چون همه داروهاشون هورمونی است بدتر چاق میکنه اونم رفتم بابا از طریق شیمیایی فایده نداشته دوباره برمیگرده