2777
2789

مزایا اینه عاقل و پخته ساخته

از لحاظ مالی چند سال کار کرده و وضع خوبی داره

معایبش هم حس میکنم مردهایی که سنشون بالای سی رابطه داشتن 

چون دیگه طرف نمیتونه ۳۰ و خورده ای بدون رابطه باشه 

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..

خود دختر چند سالشه 

بله دیگه نهایت تا ۲۵ سالگی رابطه نداشته باشن اون که رد شد حتما داشته

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود دختر چند سالشه بله دیگه نهایت تا ۲۵ سالگی رابطه نداشته باشن اون که رد شد حتما داشته

اللن از ۱۳ ۱۴ سالگی رابطه دارن😐😑

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..

سن آقا مهم نبست، اختلاف سنی مهمه.

اگر اختلاف سنی بالای ۱۵ سال باشه شاید دوران جوانی بهت خوش بگذره، ولی قطعن عاقبت به خیریو میانسالی خوبی نخواهی داشت. چون یه زن ۵۰ ساله باید کنار یه مرد ۷۰ ساله روزگار بگذرونه

خاله ی خدابیامرز من زن مردی شد با اختلاف سن فک کنم ۱۷ سال اینا، انقد از پیرمرده مراقبت کرد ۶۰ سالش نشده بود فوت شد.

شوهرش هنوزم با نود سال سن زندس.

نوک دماغتونو نبینید فقط، زندگی میانسالی و پیری هم داره

اکثر آقایون نمیگم همه! ولی از همون بلوغ رابطه رو شروع میکنن. به سن و سال نیست عزیزم

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸

یعنی میگی هیچ پسر بالای ۳۰سال نداریم که رابطه نداشته باشه؟؟؟همچین چیزی نیست....ولی خب ممکن کیس شما قبلا رابطه رو داشته حالا میخوای چیکار کنی بخاطر این موضوع همیشه مجرد بمونی؟اگه خیلی حساسی ازدواج نکن....یا اگه مجبوری کنکاش نکن.چون فقط خودت آسیب میبینی....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
معایب مرد سن بالا اینه که دیگه ناز زن نمیکشن حوصله ندارن

من شوهرم 34سالشه اصلااین مدلی نیس اتفاقاصبورومهربونترمیشن سالای اول مثل اهوی وحشی ان 😆

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️