2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت بشم یا حساسم

238 بازدید | 20 پست

سلام من ب نامزدم تو اینستا کلیپ فرستادنی اولش نگاه نمیکنه یعنی نمیاد باز کنه ببینه چی فرستادم میره کلیپ نگاه میکنه بهم می‌فرسته الان نیم ساعتی هست دارم تو اینستا جواب کلیپ ها واکنش نشون میدم اصلا نیومده ببینه چی فرستادم همچنان داره خودش کلیپ می‌فرسته

همیشه صبح ها بهم دیگه صبح بخیر میگیم اون اول زود تر ازم بیدار میشه صبح بخیر میگه منم ی ساعت بعد میگم هنوزم ک هنوزه سین نزده ولی‌ الان تو اینستاس

حق داری

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

حق داری 

منم همینجوری بود .

الانم سه روزه اصلا جواب نمیده....

و من دارم تیکه تیکه میشم 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شوهرا مثا اینیه که من دارم کاش همه دخترا بترشن حالم از مردا بهم میخوره البته از اونایی که شبیه شوهرمنن نه همشون چون هستن مردای خوبم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

اوائل اینجور نبود الان اینجوره ب نظرتون چی بگم بهش میخوام اس بدم

خب اینم اینجوری نبود .

محال ممکن بود دیر سین بزنه یا جواب نده .

بهش بگو همون چیزی که ناراحتت کرده رو 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

خب اینم اینجوری نبود .محال ممکن بود دیر سین بزنه یا جواب نده .بهش بگو همون چیزی که ناراحتت کرده رو

ی بار بهش گفتم پیچوند گفت بالا نمیاره پیام ها ولی میدونم الکی میگه

تو برنامه روبیکا صبح بخیر فرستاده جوابشو دادم هنوز سین نزده

ی بار بهش گفتم پیچوند گفت بالا نمیاره پیام ها ولی میدونم الکی میگهتو برنامه روبیکا صبح بخیر فرستاده ...

درکت میکنم، اینم میگه سرکارم ، نتم ضعیف، ولی آنلاین

حال آدم بدجور میگیره

من الان سه روزه دارم اب میشم

تو این گرما تب کردم از غصه مادرم تا صبح رو سرم بود .

نمیفهمم چرا این کارا رو میکنه 

من الان سه روزه دارم اب میشمتو این گرما تب کردم از غصه مادرم تا صبح رو سرم بود .نمیفهمم چرا این کارا ...

ما خانوم ها خیلیی اشباه میکنیم ناراحت میشیم میدونم دست خودمون نیس ماهم باید مثل خودشون رفتار کنیم از این ب بد میخوام آنلاین بشم ولی سین نکنم ببینم چ حسی داره