2777
2789
گلم من سه ماهه بجای پریود فقط لک میبینم...برامنم میپرسی؟شما نمیدونی دلیلش چیه؟

یه کانال تلگرا هست یه متد چینی به نام سوجوک داره برا اینجور چیزا درمان میده میخوای بهت بدم؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هزینشو ندارم شوهرمم همکاری نمیکنه

خوب اگه اون همکاری نمیکنه خودتو الکی اذیت نکن ب خودت و روحیت برس

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
یه کانال تلگرا هست یه متد چینی به نام سوجوک داره برا اینجور چیزا درمان میده میخوای بهت بدم؟

دارم سوجوکو ک.......باهمون باردار میشذم قبلا.....

میشه برا حل مشکلم ی صلوات بفرستین؟!  
دارم سوجوکو ک.......باهمون باردار میشذم قبلا.....

من چندتا درمان گرفتم یکیشم پری بوده موثربوده برا لکه بینین بگیر. ولی درمان بارداریش روم اثر نداشت

خانم کیوانمرز خواهرته؟؟؟؟؟؟؟؟

نه والا 😂😂😂

گلم من سه ماهه بجای پریود فقط لک میبینم...برامنم میپرسی؟شما نمیدونی دلیلش چیه؟

عزیزم شما باید بری دکتر شاید لازم باشه سونو بدی ,آخه هزار تا دلیل میتونه داشته باشه ,مثلا ممکنه فیبروم باشه .بعدازظهر که به خواهرم زنگ زدم ازش میپرسم بهتون میگم آخه الان بهش دسترسی ندارم ,شما بچه ندارین؟

خدا جون واسه همه چی ممنون 
من چندتا درمان گرفتم یکیشم پری بوده موثربوده برا لکه بینین بگیر. ولی درمان بارداریش روم اثر نداشت

من دوبار بااین طب باردار شدم،پلی کیستیک بودم رفع شد،پریم منظم شد...اما سقط شد هر دوبار

عزیزم شما باید بری دکتر شاید لازم باشه سونو بدی ,آخه هزار تا دلیل میتونه داشته باشه ,مثلا ممکنه فیبر ...

ن عزیزم..۲۰سالمه.....دوتا سقط داشتم