2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب درمان اینا با داروی گیاهی خیلی راحته ,خواهرم تو کار درمان نازایی با داروی گیاهیه.میخوای واست بپرس ...

عزیزم منم تنبلی تخمدان دارم میشه یه داروی خوب ازش بخوای بهمون بگه

یـــه روزی تمـام رویاهـات به حقیــقت میـپیونده صـــبر داشته بـاش  
میشه ادرس کانال بدی؟

اینجا نمیشه آدرس رو کپی کرد برو تو پیج اینستاشون اونجا آدرس گروه و کانال رو داده 

@keyvanvasetaregan

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

منم تنبلی داشتم شوهرمم ضعیف بودیکسال اقدام بودیم خیلی داروخوردیم من تخمک داشتم ولی نمیگرفت بعدفهمیدم شوهرمم ضعیف خیلی بهش رسیدم تقویتی هرچی بگین بهش دادم خودمم قرص گلوفازوربرای تخمک میخوردم شوهرمم ال کارنتین میخورد خداروشکرالان. چهارماه باردارم انشاالله خدابه شماهم بده 

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

خدا برخی افراد رو خیلی سخت امتحان میکنه.بنده به شخشه دنبال هر درمانی که به دهنتون خطور میکنه رفتم اما دریغا....دیگه کلا بریدم از زندگی از دنیای مسخره که باید همیشه با حسرت توش زندگی کنم .یک زندگی اجباری.

متولد ۶۲ نیستم.

سلام واسه منم دعا کنید 18ماهه در حال اقدامم تنبلی دارم منم خسته شدم از دارو این ماه دارو گیاهی مصرف کردم تروخدا واسم دعا کنید 

♥♥♥خداجونم فقط خودت میتونی♥♥♥