2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از  مجردیم میدونستم مامانم خدا خیرش نده همش میگفت نفرین منه

واي چقدر تلخ...مگه مادر دخترشو نفرين ميكنه؟!

قانون انتظار میگه منتظـر هر چی باشی وارد زندگیــت میشه...پس دائم با خودت تکرار کن : امـروز منتظـر عالیترین اتفاق ها هستم
عزیزم چرا انقدر ناامیدی ؟زن عموی من بعد 25 سال صاحب بچه شد

دیگه چه فایده داره

وقتی آدم سنش بره بالا اونوقت خدا بهش بچه بده

خب قربون خدا تو که میخوای بدی چرا زودتر ندادی

من همیشه دوست داشتم تا سنم کمه بچه دار شم

منم 18 ماهه منتظرم  و همش تو دکترا میگردم ولی اصلا ناامید نیستم. توکل کن ب خدا

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
دیگه چه فایده داره وقتی آدم سنش بره بالا اونوقت خدا بهش بچه بده خب قربون خدا تو که میخوای بدی چرا ...

مگه چند سالته؟ چقدر منتظری؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
دیگه چه فایده داره وقتی آدم سنش بره بالا اونوقت خدا بهش بچه بده خب قربون خدا تو که میخوای بدی چرا ...

چند سالته مگه ؟زن عموی من نزدیک چهل سالشه ,از وقتی بچه دار شده جوونتر بنظر میرسه .انشاالله شمام به مراد دلت برسی عزیزم .میشه بپرسم مشکلتون چیه؟

خدا جون واسه همه چی ممنون