2777
2789
۲۸ سالمه و ۷ ساله ازدواج کردم

سنی نداری ک من 32 سالمه. تو دکتر ک میرم 40 ساله هم دیدم برا کاشت اومده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشکلم باردار شدن نیست...سقطه....۲۰سالمه

هر کی از یه جا باید بناله یکی نمیشه یکی میشه نمیمونه کلا درگیریم ولی بازم شکر

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
چند سالته مگه ؟زن عموی من نزدیک چهل سالشه ,از وقتی بچه دار شده جوونتر بنظر میرسه .انشاالله شمام به م ...

تنبلی تخمدان

و یکم شوهرم ضعیفه

درمان هم کردم ولی فایده نداشت

دکترم گفت مشکلی دیگه نداری اگه میخوای آی وی اف کن

تنبلی تخمدان و یکم شوهرم ضعیفه درمان هم کردم ولی فایده نداشت دکترم گفت مشکلی دیگه نداری اگه میخوا ...

خب درمان اینا با داروی گیاهی خیلی راحته ,خواهرم تو کار درمان نازایی با داروی گیاهیه.میخوای واست بپرسم؟فقط این کار یه کم صبر لازم داره شاید هشت نه ماه

خدا جون واسه همه چی ممنون 
تنبلی تخمدان و یکم شوهرم ضعیفه درمان هم کردم ولی فایده نداشت دکترم گفت مشکلی دیگه نداری اگه میخوا ...

برو انجام بده تا زودتره

خب درمان اینا با داروی گیاهی خیلی راحته ,خواهرم تو کار درمان نازایی با داروی گیاهیه.میخوای واست بپرس ...

گلم من سه ماهه بجای پریود فقط لک میبینم...برامنم میپرسی؟شما نمیدونی دلیلش چیه؟

میشه برا حل مشکلم ی صلوات بفرستین؟!  
من ۵۰۰ تومن فقط طب سنتی رفتم دارو مصرف کردم اما نتیجه نداد.به نظرم اگه خدا نخواد من خودمو بکشم بازم ...

آره خدا تا نخواد نمیشع حتما یه حکمتیه