2777
2789
عنوان

نمیفهمم کدوم حرف مامانم درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 38 پست
کارنامت رو دیدم تو تاپیکات.خیلی نمراتت خوب شدن .کنکور هم داده بودی یا فقط برا ترمیم خونده بودی

توی وضعیت خیلی خیلی بدی هستم. نمیدونم چکار کنم. از آینده میترسم. 

میترسم که بخونم و بعد پشیمون بشم. میترسم نخونم و بعد پشیمون بشم.

خیلی سردرگمی بده. واقعا توی برزخم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی وضعیت خیلی خیلی بدی هستم. نمیدونم چکار کنم. از آینده میترسم. میترسم که بخونم و بعد پشیمون بشم. م ...

امسال میاری پزشکی و دارو؟بنظر خودت حیف نیست نخونی ؟من 33 سالمه.ن حتما بخون و ادامه بده .از درس خوندن پشیمون نمیشه آدم .این کارهای نکرده ست ک آدمو عذاب میده 

امسال میاری پزشکی و دارو؟بنظر خودت حیف نیست نخونی ؟من 33 سالمه.ن حتما بخون و ادامه بده .از درس خوندن ...

نه امسال اینا رو نمیارم

ولی یکی از گزینه هامم ژنتیک هست. خیلی هم دوست دارم. اونو شاید بیارم

البته من فقط باید تهران قبول بشم. به خاطر همسر و بچه هام نمیتونم برم شهرستان

امسال میاری پزشکی و دارو؟بنظر خودت حیف نیست نخونی ؟من 33 سالمه.ن حتما بخون و ادامه بده .از درس خوندن ...

من از درس خوندن لذت میبرم. سختی هاشم به جون میخرم. ولی فقط از این میترسم مثلا برم ژنتیک بخونم و توی این رشته فوق بگیرم و بعد اون موقع که ۴۸-۴۷ سالم شده نتونم جایی مشغول به کار بشم. اون وقت دیگه همه این سختی ها به تن آدم میمونه

من از درس خوندن لذت میبرم. سختی هاشم به جون میخرم. ولی فقط از این میترسم مثلا برم ژنتیک بخونم و توی ...

اگر از بابت سنم نبود، هیچ تردیدی نداشتم برای درس خوندن

اگر از بابت سنم نبود، هیچ تردیدی نداشتم برای درس خوندن

منم همین افکار رو دارم یا باید بخونی یه رشته ای بیاری ک استخدامی و اینا لازم نباشه مث دندون پزشکی دارو .بقیش ریسکه خدایی 

منم همین افکار رو دارم یا باید بخونی یه رشته ای بیاری ک استخدامی و اینا لازم نباشه مث دندون پزشکی دا ...

انشالله که خدا خودش کمک کنه که بتونیم بهترین تصمیم رو بگیریم

امیدوارم که موفق باشی دوست عزیز و به اون چیزی که میخوای برسی