2777
2789
عنوان

نمیفهمم کدوم حرف مامانم درسته

363 بازدید | 38 پست

من چهل سالم هست و دو تا بچه دارم. از رشته ای که خوندم چندان رضایت ندارم. از طرفی خیلی علاقه به درس و کارهای پژوهشی و اینا دارم. پارسال یه بار صحبت شد. مامانم گفت بشین بخون برای پزشکی، تو میتونی و حداقل میتونی یه کار مفید انجام بدی. منم میام پیش بچه هات و کمکت میدم.

خب منم خیلی دوست داشتم و سالها بود که بهش فکر میکردم. اما به خاطر بچه هام منصرف میشدم. 

خلاصه با این حرفای مامانم کلی انگیزه گرفتم و تصمیم جدی گرفتم و رفتم یه سری کلاس ثبت نام کردم و کتاب خریدم و شروع کردم.

ولی...

بعد از گذشت چند ماه همش احساس میکردم با حرفاش میخواد منو از این کار منصرف کنه. مثلا بهم میگفت تا فارغ التحصیل بشی دیگه سنت خیلی بالا رفته و معلوم نیست بتونی مشغول به کار بشی و خلاصه از این حرفا

حقیقتش من خیلی ناراحت شدم. گفتم شما اینقدر به من امید و انگیزه دادید و حالا دارید این امید و انگیزه رو از من میگیرید. 
نظر شما چیه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم والا پزشکی خیلی سخته اونم تو سن شما و با وجود بچه و...

خودمم میدونم سخته. البته اینم بگم که کلی فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که اگر بخوام دوباره درس بخونم بهتره برم داروسازی تا پزشکی

ولی کلا تناقضات مامانم سردرگمم کرده

بعد از گذشت چند ماه همش احساس میکردم با حرفاش میخواد منو از این کار منصرف کنه. مثلا بهم میگفت تا فار ...

پارسال یه حرفی زد که بچه هاتو نگه میداره ولی الان نمیتونه و نگران مسئولیت بچه هاست 

بهش بگو برای بچه ها پرستار میگیری یا مهد میذاریشون 

قطعا نگران همین مورده

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

خودمم میدونم سخته. البته اینم بگم که کلی فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که اگر بخوام دوباره درس بخونم ...

داروسازی سرمایه بسیار زیادی میخواد 

اگر دارید بله بهتر از پزشکیه

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

نظر من اینه  چرا به سرعت برق و باد با حرف مادرت انگیزه میگیری و با همون سرعت هم  با حرفاش سرد میشی‌ و انگیزتو از دست میدی 

من نظر شخصیمو میگم چون کادر درمانم ،‌ پزشکی تو سن شما سخته    جوون های بیست ساله و مجرد و ازاد و بدون دغدغه  بچه و شوهرم  دووم نمبارن  تند تند خودکشی  میکنن  

شما ک هزار و یک مشکل زندگی مشترک و خرج و مخارج هم داری  

مسئله دوم اینه توی اواخر چهل سالگی تازه میشی‌ پزشک عمومی طرحی ک معلوم نیست کدوم شهری  بفرستنت      

به نظرم  اگه ادم توانمند و مستقلی هستی   برو و گرنه اگه میخای توی این رشته موفث باشی  حداقل  ده پونزده سال از زندگیت رو باید بذاری  کنار و وقف پزشکی کنی

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
چرا امید و انگیزت رو دادی دست مادرت ؟ شما مشکلت این هست که منتظری مامانت بت خط بده مثل بچگی ها بگه ا ...

من همش تا قبل از این حرف مامانم فکر میکردم سنم برای تحصیل مجدد بالاست. ولی مامانم گفت چرا اینجور فکر میکنی، سن مهم نیست و اینا 

و این بود که به من انگیزه داد

اینم بگم که مامانم خودش تحصیل کرده هست

خب شما تا دکتر بشین سنتون میشه ۵۲ بعداز اون بخوای دکتر بشی مطب بزنی خیلی دیر نیست بنظرتون؟

لزوما نباید مطب زد

الان خیلی از دکترهای عمومی هستن که کارهای پژوهشی انجام میدن