2777
2789
عنوان

نمیفهمم کدوم حرف مامانم درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 38 پست
پارسال یه حرفی زد که بچه هاتو نگه میداره ولی الان نمیتونه و نگران مسئولیت بچه هاست بهش بگو برای بچه ...

نه میگه اگر الانم بری من سر قولم هستم و پیش بچه هات میمونم. میگه از بابت سنت میگم که دیره

نظر من اینه چرا به سرعت برق و باد با حرف مادرت انگیزه میگیری و با همون سرعت هم با حرفاش سرد میشی‌ ...

البته بالاتر هم گفتم خودم به این مسائل خیلی فکر کردم و الان نظرم اینه که اگر بخوام این کار رو انجام بدم داروسازی بخونم نه پزشکی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمیکنید سنتون یکم بالاس و یادگیری تو سن شما کمتر میشه،؟ حالا هرجور دوستدارین

من از زمان فارغ التحصیلی تا الان مدام مشغول کارهای علمی بودم. اتفاقا وقتی مطالب رو میخونم خیلی خوب میفهمم و درک میکنم. خدا رو شکر از نظر استعداد مشکلی ندارم و میدونم که از پسش برمیام

من از زمان فارغ التحصیلی تا الان مدام مشغول کارهای علمی بودم. اتفاقا وقتی مطالب رو میخونم خیلی خوب م ...

خب وقتی به خودتون باور دارین حتما ادامه بده نزار حرف کسی روتون تاثیر بزاره انشاالله که ب خواسته خوشگلتون می‌رسی 💐💐

خب وقتی به خودتون باور دارین حتما ادامه بده نزار حرف کسی روتون تاثیر بزاره انشاالله که ب خواسته خوشگ ...

مشکل اینه با این حرفای مامانم خودمم دچار نگرانی شدم و می ترسم که با این سختی درس بخونم و بعدش بیکار بمونم. همه این نگرانی ها هم بابت سنم هست. نمیدونم آیا توی سن ۴۸-۴۷ سالگی امکانش هست بتونم جایی مشغول به کار بشم یا نه

مشکل اینه با این حرفای مامانم خودمم دچار نگرانی شدم و می ترسم که با این سختی درس بخونم و بعدش بیکار ...

اگر از این بابت نگرانی نداشتم، بدون هیچ شک و تردیدی میرفتم. مخصوصا که همسرم هم خیلی موافقه