2777
2789
خب می‌دونی اصلا برای این سن مناسب نیست بازی های گوشی و تبلت یکم اوکی ترن بازی های کنسول خیلی خشنن

بله میدونم خودم دوران راهنمایی خیلی بازی میکردم بعد وقت نکردم

ممنون از کمکتون 

بله میدونم خودم دوران راهنمایی خیلی بازی میکردم بعد وقت نکردمممنون از کمکتون

من حالا البته از یه جنبه دیگه داشتم میگم ولی اره 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون تجربه خودمه دیگه سعی کنید سمت بازیای انلاین نرهسمت کنسولای بازیم نره بهتره

میشه بپرسم چند سالتونه؟؟ الان تحصیلاتتون تموم شده؟؟ متاسفانه هر روز تایم زیادی رو به صورت انلاین چند نفری باهم انجام میدن و حسابی رو مخه منه،،ن میتونم تحمل کنم ن میتونم زیادی منعش کنم،،،چجور بازی بنظرتون بگیرم براش دوست دارم یه بازی خوب بگیرم که یه کم سرگرم اون باشه و کمتر بره سراغ بازیهای دیجیتال،۱۲ سالشه

دقیقا،حرفاتون درسته،،من دو تا بچه دختر و پسر دارم،دخترم کمتر با گوشی و اینا بازی میکنه و به بقیه بر ...

به خودتون مربوطه ولی کاش راهنمایی نفرستینش دبیرستان بره 

من خودم راهنماییم هفتم هشتم و الان دبیرستانم تیزهوشان میخونم تو راهنمایی فقط یسری چیزای اضافه یاد میگیره که واقعا بدرد نخورن مثلا درس یازدهمو تو هفتم میخونه بعد که یازدهم میشه هیچی یادش نیست کادر مسئولیت پذیر و معلمای سطح بالا دارن ولی به معنای واقعی از بچه کار میکشن ولی دبیرستان خیلی بهتره 

میشه بپرسم چند سالتونه؟؟ الان تحصیلاتتون تموم شده؟؟ متاسفانه هر روز تایم زیادی رو به صورت انلاین چند ...

حالا من یلحظه یچیری بگم 

باید حتما تایم و برنامه داشته باشه 

این که لذت بازی انلاین و با کنسول تجربه کرده دیگه به هیچی کوتاه نمیاد 🥲😂

مثلا انواع بازی کارتی هست  ولی خب یکی میخواد باهات بازی. کنه 

دوچرخه و اسکیت و ..،، ایناهم باید بری کوچه و کسی باشه و،،،،

به خودتون مربوطه ولی کاش راهنمایی نفرستینش دبیرستان بره من خودم راهنماییم هفتم هشتم و الان دبیرستانم ...

دخترمم راهنماییش تیزهوشان بود درسته حرفتون،ولی کسی ک الان عادت کرد ب سهل انگاری و کم درس خوندن و به هر صورت وقتشو گذروندن بعدشم سخته علاقمندش کردن به این سبک درس خوندن و مدیریت زمان،سختکوش و پرتلاش بار اومدنم کم مزیتی نیست

حالا من یلحظه یچیری بگم باید حتما تایم و برنامه داشته باشه این که لذت بازی انلاین و با کنسول تجربه ک ...

دقیقا همینطوره،دوچرخه داره اسکیت داره، فوتبال دستی داره،استخر داره واسه اب  بازی ظهرا☺😄، چندین بازی فکریو کارتی داره ولی تا میگم بابا یکمم با اینا بازی کن شاکی میشه وای مامان ولم کن اینام شد بازی 😐

دخترمم راهنماییش تیزهوشان بود درسته حرفتون،ولی کسی ک الان عادت کرد ب سهل انگاری و کم درس خوندن و به ...

خب بچهای سهل انگار که اصلا نمیتونن ازمون رو قبول شن بستکی به مدرسش هم داره یسری مدرسه ها اسون تر میگیرن سطح علمیشون پایینتره

دقیقا همینطوره،دوچرخه داره اسکیت داره، فوتبال دستی داره،استخر داره واسه اب بازی ظهرا☺😄، چندین بازی ...

ولی بودن هم بازی هم تاثیرگذاره الان داداش من سر یه ساعتی میرن کوچه همه باهم جمع میشن داداشم هم میره

یا مثل هر وقت من بیکارشم بازی کارتی بازی میکنیم 

یه عالمهههههه بازی کارتی داره 

وای حالا یچیزی به ذهنم رسید برای مدیریت تایم ایکس باکس بهتره چون باتریش اینجوری نیست بزنی تو شارژ بازی کنی 

یکم که بازی کردی باید بزاری شارژ سه😂

ولی بودن هم بازی هم تاثیرگذاره الان داداش من سر یه ساعتی میرن کوچه همه باهم جمع میشن داداشم هم میرهی ...

مرسی قشنگم،،داداشت چند سالشه؟ متاسفانه بچه های کوچه مون کوچیکن و خوشش نمیاد بااونا بازی کنه گاهی میره یه کم میمونه میاد

مرسی قشنگم،،داداشت چند سالشه؟ متاسفانه بچه های کوچه مون کوچیکن و خوشش نمیاد بااونا بازی کنه گاهی میر ...

۱۲

هوم گفتم هم بازی هم مهمه 

میشه بپرسم چند سالتونه؟؟ الان تحصیلاتتون تموم شده؟؟ متاسفانه هر روز تایم زیادی رو به صورت انلاین چند ...

من ۲۵ سالمه و وقتی که ۵ سالم بود بابا و مامان برای خونمون و کاراشون یک کامپیوتر خریده بودن که اون زمان ها بازی های کامپیوتری بشدت ساده و کوتاه بودن و نهایتش مثلا یک بازی خیلی خوشم میومد ۴ بار بازیش میکردم دیگه تموم میشد یا تکراری میشد و نهایتش بعد یک ماه باید منتظر نسخه جدید بازی میبودیم و اینترنتیم نبود که مثل الان اخبار بازیارو ساپورت کنه 

بعدش من دانشگاه که قبول شدم رشته مهندسی مکانیک با ورود ps4  بازیا جهش عظیمی کردن و علاوه بر درس خوندن تو دانشگاه یک کار کوچیک تو شرکت خصوصی پیدا کردم و با پول خودم واس خودم ps4 خریدم ....حدود ۱۰ سال پیش

ماشالا هم بازیا گرافیکشون وحشتناک زیبا بودن هم سرگرم کننده بودن و با ورود به بازیای انلاین جهان جدید و سرگرم کننده و اعتیاد اور تری روبروم باز شد به طوری چون با دوستان و افراد دیگه در سراسر جهان انلاین بازی میکردیم هیچ وقت بازی تکراری نمیشد

چون بزرگ شده بودم لیسانس و درسمو اولویت قرار دادم که خداروشکر تونستم یک پروژه پایانی دهن پر کن ارائه بدم و با نمره خوبم قبول شم

بازیم اونم انلاین در کنارش میکردم

شاید اگه انلاین نبود یسری بازیا بازی کردنم از نصفم کم تر میشد

رفتیم خدمت و برگشتیم و الان هم دارم واس نظام مهندسی میخونم هم با دادگستریا هم با شهرداریا کار میکنم و حالا با بخش کوچیکی از پولام پلیسیشن ۵ خریدم و زندگیو میگذرونم

توصیه من اینه که تا بزرگ تر نشدن کامپیوتراشونو ارتقا ندین بازی جدید کامپیوتری نخرین و حواستون باشه تا دانشجو نشدن سمت انلاینم نرن

ولی بودن هم بازی هم تاثیرگذاره الان داداش من سر یه ساعتی میرن کوچه همه باهم جمع میشن داداشم هم میرهی ...

خب یه دسته دیگه میخره تا وقتی اون شارژ شه با اون یکی بازی کنه

اگه طعم بازیای انلاینو چشیده دیگه به بازی دیگه ای قانع نمیشه

مگه موبایل باشه انلاینش که بزرگ شن کم تر میشه