من ۲۵ سالمه و وقتی که ۵ سالم بود بابا و مامان برای خونمون و کاراشون یک کامپیوتر خریده بودن که اون زمان ها بازی های کامپیوتری بشدت ساده و کوتاه بودن و نهایتش مثلا یک بازی خیلی خوشم میومد ۴ بار بازیش میکردم دیگه تموم میشد یا تکراری میشد و نهایتش بعد یک ماه باید منتظر نسخه جدید بازی میبودیم و اینترنتیم نبود که مثل الان اخبار بازیارو ساپورت کنه
بعدش من دانشگاه که قبول شدم رشته مهندسی مکانیک با ورود ps4 بازیا جهش عظیمی کردن و علاوه بر درس خوندن تو دانشگاه یک کار کوچیک تو شرکت خصوصی پیدا کردم و با پول خودم واس خودم ps4 خریدم ....حدود ۱۰ سال پیش
ماشالا هم بازیا گرافیکشون وحشتناک زیبا بودن هم سرگرم کننده بودن و با ورود به بازیای انلاین جهان جدید و سرگرم کننده و اعتیاد اور تری روبروم باز شد به طوری چون با دوستان و افراد دیگه در سراسر جهان انلاین بازی میکردیم هیچ وقت بازی تکراری نمیشد
چون بزرگ شده بودم لیسانس و درسمو اولویت قرار دادم که خداروشکر تونستم یک پروژه پایانی دهن پر کن ارائه بدم و با نمره خوبم قبول شم
بازیم اونم انلاین در کنارش میکردم
شاید اگه انلاین نبود یسری بازیا بازی کردنم از نصفم کم تر میشد
رفتیم خدمت و برگشتیم و الان هم دارم واس نظام مهندسی میخونم هم با دادگستریا هم با شهرداریا کار میکنم و حالا با بخش کوچیکی از پولام پلیسیشن ۵ خریدم و زندگیو میگذرونم
توصیه من اینه که تا بزرگ تر نشدن کامپیوتراشونو ارتقا ندین بازی جدید کامپیوتری نخرین و حواستون باشه تا دانشجو نشدن سمت انلاینم نرن