2777
2789
حرف شما درسته.منم بچه بودم با تبلت و اینا بازی میکردم ولی پدر مادرم مدیریت میکردند فکر کنم بزرگتر بش ...

تبلت و گوشی با کنسول زمین تا اسمون فرق میکنه

وقتی دانشجو شد بگیرین واسش

من واسه دخترم همون ۶ سال خریدم ، مدیریت کردیم الانم که نه سالشه مشگلی نداریم، بعدم شاگردام همشون دار ...

پسرا فرق میکنه داستانش

دخترا حرف گوش کن ترن و خعلی کم به بازیای ویدیویی علاقه دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته . از طرفیم پسر خالم داره برا اون دوست داشت داشته باشه ولی حرف شما درسته

دیگه از ما گفتن بود

اخه دخترا به بازیای ویدیویی علاقه ندارن معمولا ولی پسرا زود تر معتادش میشن

پسرا فرق میکنه داستانشدخترا حرف گوش کن ترن و خعلی کم به بازیای ویدیویی علاقه دارن

دقیقا،حرفاتون درسته،،من دو تا بچه دختر و پسر دارم،دخترم  کمتر با گوشی و اینا بازی میکنه و به بقیه برنامه ها و درسشم میرسه ولی پسرم صبح تا شب ولش کنم پای لب تاپ و گوشیه،تازه امسال براش گوشی گرفتم نگران اول مهرم ک پایه ششم میره و دوست دارم بیشتر تلاش کنه بتونه مدارس خاص قبول بشه،

سنش کمه 

حداقل ۳.۴ سال دیگه بزرگتر شده بهتره 

اما خب پی ای فایو ۲۵ تا ۳۰ هست 

ایکس باکس اس هم نزدیک ۱۵ 

خوبن اینا 

بازی ها هم خیلی باید دقت کنی 

چون بعضیاش خیلی خشنه بعضیاش بزرگونه هست سخته 

مسایل جنسی توش داره 

کلا بنظرم بزاری ۱۱.۱۲سالگی خیلی بهتره تو اون رنج 

الان میتونی تبلت بخری مثلا

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

دقیقا،حرفاتون درسته،،من دو تا بچه دختر و پسر دارم،دخترم کمتر با گوشی و اینا بازی میکنه و به بقیه بر ...

چون تجربه خودمه دیگه 

سعی کنید سمت بازیای انلاین نره

سمت کنسولای بازیم نره بهتره

سنش کمه حداقل ۳.۴ سال دیگه بزرگتر شده بهتره اما خب پی ای فایو ۲۵ تا ۳۰ هست ایکس باکس اس هم نزدیک ۱۵ ...

تبلت داره ، تو لپتاب من بازی میکنه اکثرا از همین جنگی ها و اینا بازی میکنه میخواستم لپتابمو از دستش خلاص کنم😂

تبلت داره ، تو لپتاب من بازی میکنه اکثرا از همین جنگی ها و اینا بازی میکنه میخواستم لپتابمو از دستش ...

خب می‌دونی اصلا برای این سن مناسب نیست 

بازی های گوشی و تبلت یکم اوکی ترن 

بازی های کنسول خیلی خشنن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

سنش کمه حداقل ۳.۴ سال دیگه بزرگتر شده بهتره اما خب پی ای فایو ۲۵ تا ۳۰ هست ایکس باکس اس هم نزدیک ۱۵ ...

بچه ها مخصوصا پسرا معتاد میشن و از درسشون میوفتن

باید دانشجو بشه بعدش بخرن براش

از طرفیم با همسناش رابطش کم میشه من خودم دوست داشتم براش وسایل نقاشی بگیرم ولی دوست نداره

اره همش میره پای کنسول بازی 

دیگه با دوستاش رابطش کم میشه

کلا کنسولش واسش ادلویت میشه تو زندگیش