2777
2789
عنوان

پیشنهاد شما واسه یه دختر مجرد چیه

103 بازدید | 14 پست

من مجردم و تو محیط کارم یه مشکل پیش اومد که اومدم بیرون میتونید تو تاپیک قبلم ببینید و پدرم اجازه کار تو محیط دیگه نمیده.

الان لیسانسم رو گرفتم و بیکارم پیشنهاد هاتون چیه که علاف نباشم و مجردی بیخود نگذره 

یه زبان یاد بگیر 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر خوب رو پایم ولی از کجا پیدا کنم وقتی سرکار و دانشگاه نمیرم . باید سنتی یکی بیاد

سنتی دیگه نیست خودت باید آشنا بشی برو باشگاه زمین های ورزشی با دوستات برو بیرون

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم

بخون برای ارشد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

پولش رو ندارم واقعیت و از شغلم زده شدم فکر میکنم آدم های بیخود توش زیادن

ن اونطورم نیست،توی هر شغلو حرفه ای همه جور آدم پیدا میشه ،ولی بعضیا سو استفاده میکنم حالا یا از موقعیت یا از سادگی طرف مقابل ، 

توی هنر ی کم بیشتره،مثلا ی بار یکی که توی گروه فیلم برداری بود از سو استفاده کارگردان و اینا از هنر پیشه های نوپا و بار اولی زیاد تعریف میکرد تا جایی که برای نقش دادن باید خودشو در اختیار می‌داشت حالا یکی قبول نمیکنه یکی براش مشهور شدن مهمه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن