2777
2789
عنوان

شوهرم داره منو داغون میکنه

415 بازدید | 14 پست

من خواهر ندارم  خاله ندارم دختر عمه ایناهم ندارم

یکی دوتا دوست داشتم که تو زرد از آب در اومدن ک از اونام فاصله گرفتن خلاصه خیلی تنهام روزآمد با بچم کلا بیشتر تو خونه اییم و با شوهرم

من کلا هرچی میشد برا شوهرم تعریف میکردم الان میبینم داره از اونا تو بحثا استفاده میکنه مثلا میگه تو هیچکسو نداری تو ترسویی‌..

و از وقتی بچه دارشدیم هر اتفاقی میفته میندازه گردن من قبلشم همسن بود الان بدتر شده تا بچه گزیه میکنه میگه تو فلان کارو نکردی تو فلان چی انجام دادی اینجوری میکنه

احساس بی قابلیت بودن میکنم و زا بچه نه نمیتونم برم کلاسی نه باشگاهی خیلی محدودم و دارم از هم میپاشم بچم خیلی ادایی نمتونیم با ماشین بریم جایی چون حالش بهم میخوره زیر یکساله نمتونم زیاد جایی بمونم چون خیلی لجبازه خیلی خستم نمیدونن چه کنم خونه مادرمم میرم خیلی کم میذاره برم اونجا بیشتر دوس داره منو بچه ببره خونه مادر خودش اونجا باشیم

شوهرت جزء

ادم های سمی یه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه تو ببر پارک بغلش کن برو واسهزخودت یه کم دور بزن .اولش سخته بزرگ بشه راحت میشی منم مثل تو بودم الان دیگه راحتم کلاسی چیزی خواستم میرم بعد خودتم جلو شوهرت ضعف نشون نده بعضی شوهرها ظرفیت ندارن بخوای براشون درد ودل کنی

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

قوی باش، سفت و محکم...شوهر برای درد و دل ساخته نشده...امام علی با چاه درد و دل می‌کردند...! 

از خانه بازی شروع کن، بچه رو ببر اونجا ....کم کم باشگاه رو هم اضافه کن...البته الان تو چشمش ضعیف هستی، خودتو که قوی نشون بدی همه چی فرق می‌کنه! 

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

منم مدتیه هر حرفی رو به شوهرم نمیزنم دوستانه رفتار میکنه اما توی دعوا تو سرم میزنه دیگه اتفاقات محل کارم یا مشکلات مامانم و ... باهاش حرف نمیزنم ضمن اینکه سعی میکنم از چیزی گله هم نکنم چون سریعا با چیزهای بی ربط قضاوتم میکنه... 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

توی محلتون‌شهرداری فرهنگسرا نداره؟

هر کلاسی اونجا هست برو

یا برو‌خونع مادرشوهرت بچه رو نگهداره برو‌کلاس

حتما چیزی برای خودت یاد بگیر

اگر مصمم باشی از همین اینترنت می تونی کلاس آنلاین ببینی و یه هنری فنی چیزی یاد بگیری یا توی خونه پول در بیاری یا اقلا سر خودتو گرم کنی

یکی از فامیلای ما از اینترنت دوره های قلاب بافی پیشرفته و‌هنری دیده

داره دیوار کوب ابریشمی  می بافه  و میفروشه 

و خدا برای من کافیست.....
بگو بی کس نیستم آدمای ب درد نخور زندگیم و راحت میتونم بذارم کنار حالا هر کسی که باشه

آفرین

یاد بگیرید حرفتونو بزنید

توسری خور بودن جایزه نداره بخدا

احساس مطلوم بودنم کوچکترین فایده ای برای زندگی آدم نداره

و خدا برای من کافیست.....
قوی باش، سفت و محکم...شوهر برای درد و دل ساخته نشده...امام علی با چاه درد و دل می‌کردند...! از خانه ...

امام علی بعد از شهادت حضرت فاطمه با چاه درد و دل میکردن.
تا زمانی که ایشون زنده بودن، محرم راز امام علی بودن.
اما درسته متاسفانه بعضی از روابط زناشویی ظرفیت درد و دل نداره.

امام علی بعد از شهادت حضرت فاطمه با چاه درد و دل میکردن.تا زمانی که ایشون زنده بودن، محرم راز امام ع ...

بازم با اینکه حضرت زهرا زنده بود کلی مساعل رو درد و دل نمی‌کردند، چون انسان های عاقلی بودند و میدونستند چیزی که حل نمیشه رو نباید گفت. مثلاً حضرت علی در زمان غسل بدن مطهر حضرت زهرا متوجه آسیب های وارده شدند.

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
بازم با اینکه حضرت زهرا زنده بود کلی مساعل رو درد و دل نمی‌کردند، چون انسان های عاقلی بودند و میدونس ...

برای این مورد که فرمودین "کلی مساعل رو درد و دل نمی‌کردند"، منبعی دارین؟
اینکه صرفا حضرت زهرا در مورد آسیبی که بهشون وارد شده بود چیزی نگفتن، دلیل بر این نیست که امام علی رو محرم راز نمیدونستن. 

حضرت زهرا نمیخواستن امام علی ناراحت بشن.

و الا توی زندگی زناشویی، هیچ چیز پنهانی بین این دو بزگوار نبوده. یک روح بودن در دو بدن.