2777
2789
عنوان

marzi و بچه داری😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12387 بازدید | 253 پست
خخخخ‌انشالله تاپیک زایمانت مانترا..میدونم نگرانی بابت اب دور جنیت..ولی شک نکن بچت سالمه....رفلاکس که ...

خیلی وحشت دارم اصلا بروز نمیدم😅 صبح تا شب شب تا صبح تو فکرشم.‌ یه روز درمیون میرم ان اس تی میدم دیگه همه جوره پیاده شدم. 

خودمم از هفته ۲۰ رفلاکس شدید دارم و دارو میخورم درحدیه که اسید معدم گلومو زخم کرده. ایشالله بچه منم به باباش بره به من نره درب و داغونم😆😆😆

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
😂 کیان آخی 😍  چ اسم ملیح و قشنگی ... پس من کم سعادت بودم .. ورزشت ب راهه خانم ورزشکار؟

نه جیگر..کدوم ورزش..از جام نمیتونم تکون بخورم..انرژی واسم نمیمونه..واقعیت رو قبول کردم..تا سال دیگه قید ورزش رو زدم.البته از نظر روحی خیلی بهش احتیاج دارم.ولی خب نمیشه دیگه.همسرم میگه من نگهش میدارم برو باشگاه ولی اصلا نمبتونم اعتماد کنم بچه دستش بدم..کلا به هیچ کس اعتماد ندارم...ترجیح میدم خودم مثل شیر بالا سرش باشم.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مانترا جان شما هم به سلامتی دو هفته دیگه زایمان میکنید ان شاالله نی نی سالم وصالح بیادبغلت واسه منم ...

انشالله. خدا برات بهترینا رو بخواد خودم خیلی انتظارشو کشیدم قسمت همه آرزودارا

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
دیگه باید منتظر نی نی مانارا باشیم 😍😍😍 آیه و کیان و ....؟ نی نی مانترا اسمش چیه؟

گلک من اسمش آقا سپند هست😊 یعنی مقدس. انشالله روز قبل عاشورا بدنیا میاد

مرضی جون تبریک میگم عزیزم خیلیا بودن روزای اول شیر نداشتن ولی همین مک زدن نوزاد فقط وفققققط میتونه ...

نه نمیشه بهش شیر ندم 

بچم.گرسنه بمونه یعنی؟؟؟😨

اولش شیر خشک کم میدادم دیشب بی حال شده بود بردیمش متخصص اطفال لنقدر دعوام کرد گفت حالا چون شیر نداری میخوای بچه رو گرسنه بذاری؟

این اگه شیر نخوره و دفع نداشته باشه زردی میگیره تازه همین الانم قندش پایینه 

الهی بمیرم براش

خلاصه که گفت هر 10 دقیقه هم اگر خواست بهش شیر خشک بده تا شیرٍ خودت راه بیفته گفت سزارینی ها ممکه تا 2 یا 3 هفته اصلا شیر نداشته باشن اما بعدش راه میفته

.Pain🔥you made me a believer

من در حال حاضر پسرم رو پامه...طفلی دل درد داره میذازمش زمین میپیچه به خودش....تکونش میدم خوایش عمیق ...

بهش شربت رازیانه بده عاالیه واسه نفخ شکم من به دخملم میدادم هیییچ ضرری هم نداره ازعطاری واسش بگیر

یا هل اسیاب شده یه قاشق چای خوری تو یه استکان آب جوشیده حل کن با قطره چکون بهش بده واروغشو خووب خووب بگیر بچه رااحت میگیره میخوابه 

واینکه زیادبچه رو رو پاهات نذار بدعادت میشه وخوودت اذیت میشی تا خوابش گرف زود بذارش تو تختش یارختخوابش 

◄ نِوِشتَטּ کــار مـَטּ نیســـتـــ ► 
نه جیگر..کدوم ورزش..از جام نمیتونم تکون بخورم..انرژی واسم نمیمونه..واقعیت رو قبول کردم..تا سال دیگه ...

قطعا ... مردا تو این موارد بی فکرن واقعا عین بابای من ... یه دفعه دستش بچه سپردیم یه دیقه نشد ...همش میگن اشکال نداره چیزی نمیشه انقد ک خونسردن ... 

اره واقعا هم با یه بچه کوچیک انرژی نمیمونه ... 

اونجور ک تو ورزش میکردی فک نکنم زیاد تغییری کرده باشی الانم ک شیر میدی لاغرتر میشی ..‌ 

سلامت باشی 

دخی منم روی پامه😊 الان 3 روزه سزارین شدم خیلی درد دارم اما وقتی میبینمش انرژی میگیرم همسرم بهم می ...

حالا من تا یک ماه فقط مسیول شیردهی بودم‌میترسیدم دست بهش بزنم.البته تنبل هن بودم....خیلی خوبه که زرنگی ولی بهتره فعلا استراحا کنی تا حداقل ۲هفته‌بسپار کاراشو به مادر و همسرت..بعد خودت کم کم شروع کن.‌چون سزارین که الکی نیست...بدنت یهو خالی میکنه..خانوادتم کنارت نیستن..ازیم فرصت استفاده کن تا مادرت هست..بیشتر استراحت کن.

نه نمیشه بهش شیر ندم  بچم.گرسنه بمونه یعنی؟؟؟😨 اولش شیر خشک کم میدادم دیشب بی حال شده بود بر ...

اخی عزیزم نگران نباش ان شاالله که زردی نمیگیره تادوهفته دیگه هم شیرتون زیادمیشه به امیدخدا بهش شیرخودتو میدی که کپل مپل بشه دخملت   بزرگ بشه زیرسایه پدرمادرش

◄ نِوِشتَטּ کــار مـَטּ نیســـتـــ ► 

بیا از اطلاعاتم استفاده کن😅 اینا رو از تاپیکا کپی پیست میکنم

سلام مرضی جون یهو از خواب بیدار شدم اومدم دیدم تاپیک زدی 

خیلی خوشحالم برات عزیزم بلاخره به ارزوت رسیدی خداروشکر

برای اینکه شیر داشته باشی باید شیر بخوری و اگه امکانش باشه شیر تازه گاو باشه

وقتی میخای به بچه شیر بدی باید شیرتو بدوشی با شیر دوش یا هر روشی با سرنگ( که سوزن سرشو برداشتی )بریزی روی سینت چون فک بچه اولا ضعیفه نمیتونه خوب بمکه و زود خسته میشه اون فکر میکنه شیر از سینه میاد و بیشتر میمکه تا کم کم شیرت زیاد میشه

روزی 3 لیوان شیر بخور صبح شیر عسل ظهر شیر خرما عصر شیر به نتهایی

همراه شام سوپ بخور همیشه و توش از هویج زرد سنتی استفاده کن که شیرافزاست 

یه بار تو سوپ برنج بریز یه بار جو..تنوع بده..

چای رازیانه هم خیلی خوبه شیر افزاست

چقدر نوشتم بلاخره تموم شد ☺

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
فداشون بشم من زمین خوردهء همین marzi marzi کردناشونم😎

وای مرضی این عکسه دلمو برد سیوش کردم خدای من چقدر دخترت نازه هزار ماشالله

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

مرضی جان الو بخارا خیس کن صبح بخور

اب سیب و هویج بگیر با هم مخلوط کن بخور

شیرینی با چای خیلی کمرنگ بخور اینا شیر رو زیاد میکنه

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.