2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واییییی عزیزم غم بزرگیه درکت میکنم، بچشو چیکار کردین🥺

بچه هاش که دنیا اومدن دو ساله بود 

نمیدونی چه گوگولی بودن 

سه تا فسقلی خوشگل مثل خودش 

کسیم جز من حق نداشت بهشون دست بزنه تا چشماشون باز شد و اجازه داد بقیه هم بقلشون کنن 😍

از شیر که گرفتشون دوستام بچه هاشو به فرزند خواندگی بردن

بچه هاش که دنیا اومدن دو ساله بود نمیدونی چه گوگولی بودن سه تا فسقلی خوشگل مثل خودش کسیم جز من حق ند ...

ای جانم عزیزم چ زندگی داشتین کنار هم🥹🥹🥹خدا صد برابر ب زندگیت برگردونده مطمعنم😘

ای جانم عزیزم چ زندگی داشتین کنار هم🥹🥹🥹خدا صد برابر ب زندگیت برگردونده مطمعنم😘

فدات شم عزیزم ❤️ 

اره دقیقا همون موقع ها هم ناخواسته البته باردار شدم و یه کم درد رفتنش کم شد برام 

دخترم شد همه زندگیم😍

یه خاک میخواد هر دو ماه.یه غذای خشکزیر ۵۰۰ هزینشون ولی واقعا جور میشه پولش

من این پیام شما رو الان دیدم واقعن همینطوره گربه من غذاش اخراش بود یکم قسط و قرض داشتیم حساب کتابمون بهم ریخته بود همش غصه میخوردم غذاشو چیکار کنم ی روز تو یه سایت داشتم میگشتم یهو اتفاقی دیدم همین برند غذای گربه منو یه اف خیلی خیلی خوب گذاشته نمیدونم ب مناسبت چی بود سریع دو بسسته براش سفارش دادم ک پول یک‌بستش هم نمیشد ینی خدارسوند کمک کرد الان بچم تا دوماه دیگه غذا داره خیالم راحته

جا خوابشم جداست یا هر جا دوس داشت میخابه

گربع من فقط تو خونه خودش میخابه اون موقع ک هنوز خونه نخریده بودم براش میومد بغل خودم تو رخت خابمون میخابید باور کن خیلی تمیزه مثل خودمون همیشه تو خونست مگه ما توخونه راه میریم کثیف میشیم؟ گربه جز تمیز ترین حیوانات هس در حدی ک میگن پیامبر از ظرف آب گربش وضو میگرفته

معمولا جای خواب مشخص دارن ولی ما میاریمش پیش خودمون بخوابه

دختر منم باید وسطمون بخابه ی وقتایی میخایم هموبغل کنیم میبریمش اون سمت میذاریم میاد اینقد سرمون داد میزنه تاا فاصله بگیریم جا بدیم بهش باورت میشخ از وقتی اومد ما دیگه تو بغل هم نخابیدیم🤣

گربع من فقط تو خونه خودش میخابه اون موقع ک هنوز خونه نخریده بودم براش میومد بغل خودم تو رخت خابمون م ...

راه رفتنش رو که نمیگم 

خب وقتی پی پی می‌کنه خودشو نمیشوره که لباسم تنش نیس خب کثیف نمیمونه؟؟؟؟؟؟؟؟

من این پیام شما رو الان دیدم واقعن همینطوره گربه من غذاش اخراش بود یکم قسط و قرض داشتیم حساب کتابمون ...

خوش روزیه به شدت🤩

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز