2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فداتشم ولش کن مهم اینه حرفتو گفتی تموم😘

من به گربه های دم خونه غذا میدم 

چند روز پیش اسنپ گرفته بودم 

در خونه رو باز کردم یکی از گربه ها طبق معمول بدو بدو اومد جلو و شروع کرد احوالپرسی 

همیشه همین کارو می‌کنه 

راننده اسنپ مرده بود از خنده می‌گفت ببین چقدر باوفاست بدو بدو اومد استقبالتون 😍

مادرم گربه داشتن و عاشق گربه هان منم ازبچگی گربه داشتم مشکلی پیش نیومده

منم خیلی‌ گربه دوست دارم ولی هم پول نگهداریش رو ندارم هم بابام آسم داره و اجازه نمیده 🥲

منم خیلی‌ گربه دوست دارم ولی هم پول نگهداریش رو ندارم هم بابام آسم داره و اجازه نمیده 🥲

الهی خدا پدرتونو حفظ کنه.رفتی خونه خودت حتما بگیر

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
من به گربه های دم خونه غذا میدم چند روز پیش اسنپ گرفته بودم در خونه رو باز کردم یکی از گربه ها طبق م ...

اره بابا😍😍😍مرسی اینقدر مهربونی 

ی عمر الکی گفتن گربه بی صفته فک کنم توطئه سگا بوده🤣🤣🤣

اره بابا😍😍😍مرسی اینقدر مهربونی ی عمر الکی گفتن گربه بی صفته فک کنم توطئه سگا بوده🤣🤣🤣

اره واقعا🤣🤣🤣

گربه خوشگل من وقتی ناراحت بودم میومد بقلم می‌نشست نگام میکرد وقتی هم خوشحال بودم پا به پام ذوق میکرد😍

حیف که دیگه نیست😔

اره واقعا🤣🤣🤣گربه خوشگل من وقتی ناراحت بودم میومد بقلم می‌نشست نگام میکرد وقتی هم خوشحال بودم پا ب ...

چرا نیس عزیزم؟🥺🥺🥺 

گربه من سه روز میگرن داشتم ی ثانیه ازم جدا نشد بره غذا بخوره حتا، همسرم غذاشو میاورد پیش من بهش میداد مدام منو لیس میزد با نگرانی میو میکرد

چرا نیس عزیزم؟🥺🥺🥺 گربه من سه روز میگرن داشتم ی ثانیه ازم جدا نشد بره غذا بخوره حتا، همسرم غذاشو م ...

دیگه سنش بالا رفت و تو مرد😔

۱۲ سالش بود 

هی دلم گرفت باز 

حتی گاها شبا خوابشو میبینم 

واس همین نمیزارم دیگه دخترم گربه و ... بیاره با اینکه عاشقشونم

دیگه سنش بالا رفت و تو مرد😔۱۲ سالش بود هی دلم گرفت باز حتی گاها شبا خوابشو میبینم واس همین نمیزارم ...

منم با همین بخش وابستگی مشکل دارم ببشتر دلیلی ک همسرم مخالف بود میگف میدونم چیزیش بشه تو دووم نمیاری بخدا امشب داشتم سکته مبزدم،خیلی وقتا میشینم فک میکنم اگع ی روز از پیشم بره باید چجوری تحمل کنم نبودنشو

منم با همین بخش وابستگی مشکل دارم ببشتر دلیلی ک همسرم مخالف بود میگف میدونم چیزیش بشه تو دووم نمیاری ...

از من بهت نصیحت خیلی وابسته نشو 

خدای نکرده اتفاقی بیوفته مثل من داغون میشی 

الان ده ساله دیگه نیست ولی هنوز خیلی وقتا هم خودم هم همسرم یادش میوفتبم و غصه میخوریم 😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز