2777
2789
عنوان

بنظر شما این کار خیانت یا نه

169 بازدید | 6 پست

دختر عموم با فردی یه مدتیه که توی رابطه است و چند وقت پیش اکس دخترعموم سر و کلش پیدا می‌شه و ازش می‌خواد همدیگرو ببینن و هدفشم این بود که شاید بتونه راضیش کنه برگرده توی رابطه 

ولی دختر عموم دیدن اکسشو حتی به نیت اینکه بخواد ردش کنه هم خیانت می دید و برای همین قبول نکرد که ببینتش...

حالا الان به نظر شما اگر حتی با این قصد و نیت پیش پسره می رفت خیانت بود کارش ؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بنظرم خیانت نبود اما کار درست و قشنگی هم نبود ، حوب کرد نرفت چون ته این چیزا دردسره ، مثل کسی ک بگه یه بار مواد زدن ک معتاد نیس خیلی ها فقط یه بار تو مهمونی زدن و تمام ولی ممکنه ادامه دار شه آدم خودشو تو دردسر نندازه بهتره در ضمن خیانت ینی اگه طرف مقابل بکنه هیییییچ مشکلی نداشته باشی ،شاید برعکس بود ناراحت میشد خودش ، از طرقی  شاید روس پسرش مشکل داشته باشه ، بنظرم برونی کسی یه کاری رو میخاد نکنی و یواشکی بکنی ینی خیانت ب اعتماد

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹