2821
2789
عنوان

دزدی

718 بازدید | 28 پست

خانما جاری من دستش کجه دوتا انگشترم ابگرمکنم تو نامزوی از خونه بدون سکونتمون رفت.مدال مادرشوهرم و.....پریروز یادم رفت کلیدرو ازرو در بردارم .ماتویه ساختمونیم کلیدم رو کش رفتن.خلاصه....من ازخدا براش بد خواست ....امروز حال دخترش خوب نیست ۶ماهشه.نمیدونم چرا من یجورایی خوشحالم....من خیلی بد شدم

یعنی خییلی حالش بده؟

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاش قشنگتر مینوشتی متوجه نشدم

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     

مطمعنی کار اونه ? تهمت نباشه یوقت? بعضیا یه مرضی دارن از روی تفریح دزدی میکنن

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز