2777
2789
عنوان

شوهرم چقدر پول بهم بده خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول مدرسه ی بچه چی؟اونو دارین یا نه فعلا؟ما خونه از خودمونه قسط هم آنچنان نداریم ولی با ۴۰ تومن کم م ...

چجوری با چهل تومن بدون مستاجری کم میارین ما مستاجریم ماهی ۴تومن کرایه میدیم همه ی خرجامون از خوراک گرفته تا همین کرایه و اینا میشه۱۵تا۱۷ بقیشم پس انداز

حداقل ۸ تومن بگیراتفاقا معلومه کم توقعی که کار و درامدشو کم کرده

شما باید مخارجم در نظر بگیری این سی تومن که نمیره جیب شوهرش خرج خونه هست که حداقل ۱۵تپمن میشه پس انداز باید کنن شوهرشم یه خرجایی داره برای خودش 

الان چقدر میده که میگه پرتوقعی؟

الان عید لباس خرید تو این مدت یه بار ماشینم خراب شد پول بهم داد قرض که بعدا ک دستم اومد بهش بدم

و پول دکتر و درمان پزشک زنان معمولی چکاپ همین

پول مدرسه ی بچه چی؟اونو دارین یا نه فعلا؟ما خونه از خودمونه قسط هم آنچنان نداریم ولی با ۴۰ تومن کم م ...

دخترمون ۳سالشع مدرسه نمیره ولی بخاد بره هم بله داریم پولشو خداروشکر پس انداز داره خودش طلا و سرمایه داره ولی انکار نمیکنم گاهی با همین ماهی ۳۵تومن هم کم میاریم 

دخترمون ۳سالشع مدرسه نمیره ولی بخاد بره هم بله داریم پولشو خداروشکر پس انداز داره خودش طلا و سرمایه ...

آره ما هم طلا و اینا داریم ولی خب دلم نمیاد برای مدرسه بفروشم،امسال ۱۰۰ تومن برای مدرسه ش میدیم،خیلی سخت شده من نمیدونم یعنی چی هر سال داره اینقد سخت تر و گرون تر میشه

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی

ببین تو این چیزا فقط و فقط باید شرایط خودت و همسرت و زندگیت رو در نظر بگیری نباید تو این جور چیزا موشرت کنی تو مجازی چون سطح مالی و فرهنگی ادما خیلی متفاپته گاهی یه زنی معتقده همه ی حقوق شوهرش رو باید در اختیار بگیره گاهی یه زنی حتی در حد یه جورابم نمیتونه از شوهرش بگیره با همسرت سعی کن به توافق برسی ببینی مکه اون پولاشو جایی به جز زندگی خودتون خرج‌میکنه که فکر میکنی درحقت کوتاهی کرده

بنظر شما مردی که درآمدشو کم میکنه علتش چیه؟؟؟

ربطی نداره به این موضوع شاید کارش سنگینه افسردست به هر دلیلی که به ما مربوط نیست مهم اینه درحال حاضر باهمدیکه سر یه مبلغی به توافق برسن 

آره ما هم طلا و اینا داریم ولی خب دلم نمیاد برای مدرسه بفروشم،امسال ۱۰۰ تومن برای مدرسه ش میدیم،خیلی ...

خب طلا انداختن واسه بچه هم خطر داره الان دختر من یه تک پوش داره خیلی وقته دستش نمیکنیم شوهرم میگه تو این گرونیه خطرناکه،سپرده پول هم داره