2777
2789
عنوان

شوهرم چقدر پول بهم بده خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 62 پست
آره ما هم طلا و اینا داریم ولی خب دلم نمیاد برای مدرسه بفروشم،امسال ۱۰۰ تومن برای مدرسه ش میدیم،خیلی ...

عزیزم مقصر شمایی مدارس دولتی ثبت نامش کن من خودم تو یه شهرستان معمولی ام مدارس دولتی درس خوندم حتی پایین شهر ولی معلما خوب بودن دان شاموز بد و خوبم همه جا هست فکر نکنید جایی که پول میدین بهشته شاید حتی سطح اموزشیش پایینتر باشه 

چجوری با چهل تومن بدون مستاجری کم میارین ما مستاجریم ماهی ۴تومن کرایه میدیم همه ی خرجامون از خوراک گ ...

به خدا خودمم موندم،ببین سالی ۱۰۰ مدرسه ی دخترمه سالی ۲۰ تومن کلاس موسیقیش،۲۵ تومن کلاس باله،سفر خوب هم حداقل چهاربار در سال میریم داخلی البته،خلاصه میگم عمده مخارجمون ایناس،البته پس انداز هم اجباری انجام میدیم چون از اول با خودم قرار گذاشتم ماهانه هرچقدر تونستم طلا بخرم،خیلی هم اهل آرایشگاه و اینا نیستم

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی نداره به این موضوع شاید کارش سنگینه افسردست به هر دلیلی که به ما مربوط نیست مهم اینه درحال حاضر ...

من طبق حرفای استاتر پیشنهاد دادم 

وبرداشتم این بود که همسرش خسیس هس و عمدا درامدشو کم کرده که پول به همسرش نده 

الان عید لباس خرید تو این مدت یه بار ماشینم خراب شد پول بهم داد قرض که بعدا ک دستم اومد بهش بدمو پول ...

چرا برای ماشین پول باید ازشون قرض بگیرین؟!! خب وقتی منبع درآمد ندارین باید همسرتون خودشون بدن دیگه

[QUOTE=347489526]پس انداز میکنم گلم هم خودم و هم شوهرم کارت جدا داره[/QUOچقدرش رو پس انداز میکنید

ماهی ۷تومن من پس انداز میکنم سپرده دارم اصلا ازش برداشت نمیکنم الان خیلی وقته فقط اس ام اس واریزی تو گوشیم میاد نیگا میکنم موجودی رو، شوهرمم ماهی ۳،۴تومن نقدی البته اون جمع میکنه مشتریاش بهش میدن

خب طلا انداختن واسه بچه هم خطر داره الان دختر من یه تک پوش داره خیلی وقته دستش نمیکنیم شوهرم میگه تو ...

دختر من کلا طلا نمیندازه کلافه میشه تا حالا یدونه دستبند و چهارتا زنجیر فقط پاره کرده،کلا دوست نداره،من منظورم از دلم نیومد اینه که طلاهایی که داریم که پس انداز آیندش هست نمیشه بفروشیم برای مدرسه،مدارس خیلی خیلی گرون شدن،۱۰۰ شهریه ۲۰ سرویس،خیلی زیاد شده

به خدا خودمم موندم،ببین سالی ۱۰۰ مدرسه ی دخترمه سالی ۲۰ تومن کلاس موسیقیش،۲۵ تومن کلاس باله،سفر خوب ...

خوش ب حالت ما با اینکه داریم ولی ۶ سال مسافرت نرفتیم 

قبلنم که رفتیم یا کاری بوده یا رفتیم خونه خانوادش یا رفتیم خونه خالش 

دختر من کلا طلا نمیندازه کلافه میشه تا حالا یدونه دستبند و چهارتا زنجیر فقط پاره کرده،کلا دوست نداره ...

بله مخصوصا برای کسایی که دولتی دوست ندارن منم اصلا نمیخان دولتی بره دخترم انشالله بهترین مدرسه پیدا میکنیم براش شهر ما هم خیلی همه چیش گرونه 

ماهی ۷تومن من پس انداز میکنم سپرده دارم اصلا ازش برداشت نمیکنم الان خیلی وقته فقط اس ام اس واریزی تو ...

عزیزم پولتو طلا بخر سرمایه گذاری توی بانک مثل اینه پولتو بریزی جوب آب

عزیزم مقصر شمایی مدارس دولتی ثبت نامش کن من خودم تو یه شهرستان معمولی ام مدارس دولتی درس خوندم حتی پ ...

آخه همیشه برام مهم بود بچه م مدرسه ی درجه یک بره،مدرسه ش تو خیلی از شهر ها شعبه داره،البته ما تهرانیم،اینجا مخارج خیلی زیاده به خدا

خوش ب حالت ما با اینکه داریم ولی ۶ سال مسافرت نرفتیم قبلنم که رفتیم یا کاری بوده یا رفتیم خونه خانوا ...

شوهر منم زیادی سفر دوست داره من گاهی کلافه میشم،ولی خب حریفش هم نمیشم کلا هرکی هرجور هست شاکیه،هیچکدوم شکرگزار نیستیم

کرایه خونه هم میدین؟ الان چقدر میده ماهی؟ شوهر من ماهی ۳۵درامدشه ۵تومن فقط اجاره میدیم ۱۵تومن خوردو ...

شوهرت خیلی خوبه چون شوهره من ن کرایه داره نه قسط و قرض 

یخچال و فریزر رو همیشه پر میکنه اما من !!! من حقی ندارم اگرم بده ب قدر غر میزنه که میگم دیگه هیچی نمیخرم 

۵ تومن اسفند پارسال داد برا خرید عید از عید تا الان ۴ برا ماشین قرض داده که باید برگردونم و حدودا ۲/۳ تومن برا دکتر زنان 

بله مخصوصا برای کسایی که دولتی دوست ندارن منم اصلا نمیخان دولتی بره دخترم انشالله بهترین مدرسه پیدا ...

کار خیلی خوبی میکنی،مدارس دولتی خیلی شلوغه،افغانستانی ها هم که هستن الان،من به خاطر این چیزا دوست ندارم دولتی رو

کار خیلی خوبی میکنی،مدارس دولتی خیلی شلوغه،افغانستانی ها هم که هستن الان،من به خاطر این چیزا دوست ند ...

بله منم بخاطر شلوغی و برخورد بد معلم ها و فضای استرسی که داره بدم میاد افغانستانی ها هم که تعدادشون از ایرانیا داره بالاتر میزنه