2777
2789
عنوان

شوهرم چقدر پول بهم بده خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 62 پست
شوهرت خیلی خوبه چون شوهره من ن کرایه داره نه قسط و قرض یخچال و فریزر رو همیشه پر میکنه اما من !!! من ...

خب گلم شما باید مردتو بسازی و عادتش بدی،شوهر من اوایل ازدواجمون کمتر از الان پول بهم میداد خودم هی باهاش حرف زدم با احترام و مهربونی گفتم انقدر بده واسه فلان چیز انقدر بده تو کارتم پس انداز بکنم ماشین بخرم گوشی بخرم وگرنه ۸٠درصد مردا اهل بریز بپاش نیستن اصلا کوتاه نیا وگرنه چندسال دیگه سخت میتونی عوضش بکنی

اینم بهت بگم قرار بزار با شوهرت هر ماه ازش مبلغی بگیر مثلا بگو ماهی ۸تومن بده بهم یا ماهی نهایت ۵بده بهم من ارایشگاه و لباس اینا خرجم میشه ولی همشو خرج نکن بزن به کارتت اگرم پرسید بگو دارم پس انداز میکنم ببین چه زن خوبی هستم یک قرون تورو میکنم دوزار😅😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان