2777
2789
عنوان

بنظرتون به خالم زنگ بزنم

119 بازدید | 6 پست

بچه ها خاله بزرگم یه آدم بیشعور ومنفعت طلبه موقع مریضی و سختی های پدربزرگ مادربزرگم اصلا نمیاد اونوقت واسه عید و تفریح و گردش مدام خودش و دختراش و داماد و نوه اش وهمه از تهران بلند میشن میان 😑😏

پدر بزرگم فوت شده دوسال قبل از فوتش چندماه کمرش درد میکرد و هرروز مادرم و خاله کوچیکم میرفتن بهش رسیدگی میکردن این اصلا نیومد !

الانم ده روزه مادربزرگم سنگ کلیه داره و حالش بده مادرم خونه و زندگی رو ول کرده رفته تموم کارا افتاده گردن من 

منم دوتا از دیسک های کمرم زده بیرون و نمیتونم زیاد کار کنم !

الان خالم بهانه شو گذاشته که من دارم از نوه سه سالم مراقبت میکنم و دخترم میره سرکار نمیتونم بیام ! درحالیکه می‌تونه چند روز مرخصی بگیره یا اینکه با همون نوه اش بیاد  

کلا تاوان اینارو ما باید پس بدیم خب به جهنم که کار دارین مگه ما زندگی و کار و بار نداریم !!!

بنظرتون زنگ بزنم خالم بگم چرا موقع خوشی هستتون موقع ناخوشی گور به گور میرین؟

واقعا اعصابمو خورد کردن 

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪

من بودم هیچوقت زنگ نمیزدم چون بمن ریطی نداره ی موضوعیه بین خواهرا اونا باید معترض باشن

خودمم سختم بود کار نمیکردم نهایت ی شام میزاشتم اگرم حال نمیکردم هیچکار نمیکردم

البته نظر منه

مامان دوتا گل پسر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم هیچوقت زنگ نمیزدم چون بمن ریطی نداره ی موضوعیه بین خواهرا اونا باید معترض باشنخودمم سختم بود ...

آخه میدونی چیه مامانم واسه خواهراش لال هستش 😏 از اونجا که میاد خستگی و گلایه و چرت و پرتاشو میاره برای من !!!

اره منم تصمیم گرفتم دیگه کارای خونه رو نکنم هرچقدم مامانم حرف زد بهش اهمیتی نمیدم بذار بابام شاکی بشه نذاره دیگه مامانم بره تا بقیه مجبور بشن بیان !

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪
از اینکه نوه ها باعث جدایی و حرف وحدیث و دوری خانواده ها میشن بدم میاد..‌

عزیزم متاسفانه من داره بهم فشار میاد و مامانمم از من توقع داره 

گوشت و مرغ پاک کنم ظرف و لباس بشورم یخچال و گاز تمیز کنم آشپزی کنم جارو بزنم و.... درحالیکه من خودمم دیسک کمر دارم مامانم خودش بیاد نصف کاراشو بکنه تا منم بقیه رو کمکش بدم وگرنه من درتوانم نیس 

اما متاسفانه مامانم از من انتظار داره عین لودر کار کنم واسه اینکه یه موقع ریتم زندگی بقیه بهم نریزه!!!

سلام اتفاقی تاپیکتونو دیدم منم مشکل شمارو داشتم باید برنجاس پودر شدشو از عطاریها بگیر ی قاشق غداخوری بایه لیوان اب هفته ای ۳بار بخور تامعده ودودتو شستشو بده سرچ کن خواص برنجاس عالیه