2777
2789
عنوان

برای خوشبخت بودن

1050 بازدید | 46 پست

برای اینکه توزندگی شاد باشید خوشبخت باشید راحت زندگی کنید وزندگی همه جوره به کامتون باشه با کسی ازدواج کنید که دوستون داره وعاشقتونه...نه باکسی که شما عاشق اید... 

تجربه خودمودارم میگم با کسی ازدواج کردم که رویا وآرزوم فقط ی بار نگاهم کنه بقول امروزیا کراشم بود اونم چه کراشی ...ی محله روش کراش بودن...نمیدونم چطور شد بدون اینکه هیچ کاری کنم شاید دعاکردم و مرغ آمین شنید و بهم پیام داد و من ازشدن ذوق وشوق فقط دستام میلرزید ...

فقط بخاطر اینکه شمارش افتاد روگوشیم و ی پیام داد

بعدم دیگه ی مدت چت میکردیم ومن رو ابرا بودم... ی جاهایی هم میخواست سو استفاده کنه اما من بیشترزرنگی کردم .... گفتم حالا که بهم میل داره بقول امروزیا از کراش و رل تبدیلش کنم به شوهر...چیزی که برام مثل ی رویا بود ... آرزوم بود ومن همه زورمو زدم و موفق هم شدم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به آرزوم رسیدم اما فقط من عاشق و شوریده بودم دیوانه وار دوسش داشتم کناربود خودمو نشگون میگرفتم که خواب نباشه... تو بغلم بود و من میرفتم آب میزدم بصورتم نکنه دارم خواب میبینم ...

اما حقیقت بود و من همه کوتاهیاشو ب پای عشقی که بهش داشتم بخشیدم..‌. من براش میمردم برای همه چیزش ذوق داشتم اما اون نه...کم کم من به خودم اومدم و دیدم زیر بار این عشق له شدم اصلا خودم نیستم...

اولویت اول وآخرم شده بود و من هیچی نبودم تو این زندگی....شده بودم ی دیوارکوتاه که از هرکی وهرجا هم میخورد سر من خالی میکرد...اولویت صدمش هم نبودم ... از دور زنپگیم عادی بود اما فقط من میدونستم اینطورنیست

بارها بهم خیانت کرداما خودم خودمو قانع میکردم خودمو راضی میکردم ...میگفتم احمق نباش زندگیتو خراب نکن این همونیه که آرزوت بود الان شبا سرت رو بالشت اونه

الان ازاون موقع که شمارش رو گوشیم افتاد۱۱ سال میگذره و ۱۰ ساله که کنارشم اما اون کنارمن نیست نه قلبش نه فکرش... الان که بخودم اومدم و عادی ترین نیازهامو میخوام ی جوررفتارمیکنه انگار غیرعادیه انگار که مثلا اصلا گناهه 

داستانت خیلی غم انگیز بودخیلیولی تلنگری هم شد برای من و احتمالا خیلیای دیگه...

هممنون من 💔💔

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

هممنون من 💔💔

همچنین**

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

الان با تمام وجودم درک میکنموفهمیدم و دیدم که اگه باکسی زندگی میکردم که دوستم داشت و یک صدم عشقی که من به شوهرم دادم بهم میداد خوشبخت ترین زن دنیا بودم.

الان ازاون موقع که شمارش رو گوشیم افتاد۱۱ سال میگذره و ۱۰ ساله که کنارشم اما اون کنارمن نیست نه قلبش ...

عادی ترین نیازها مثلا چی