2777
2789
عنوان

برای خوشبخت بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 46 پست
با کسی ازدواج کردم که عاشقش نیستم.... اینم خیلی عذاب آوره.. همش از دستش فراریم... 😔💔

یعنی دلم نمیخواد ببینمش... ولی اون منو خیلی دوست داره 

روز های خیلی خوبی تو راهه... 🧡🌈🌱... خدایا شکرت🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با کسی ازدواج کردم که عاشقش نیستم.... اینم خیلی عذاب آوره.. همش از دستش فراریم... 😔💔

ای داد🥲بمیرم براتون 

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

من خودمو فداکردم له کردم ازهمه چیزم گذشتم برای شوهرم اما همیشه خدا ناراضیه هیچ وقت ندیدم ازته دلش را ...

شاید کلا اخلاقش اینجوریه با همه اینه

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

نه چون فقط بامن اینطور دارم عذاب میکشم

🥺🫂حالا قراره چیکار کنی عزیزم

چیزای روزمره اگه هم انجام بده وظایفشو نه چیزی بالاتراراون همش بامنته

🥀

یعنی دلم نمیخواد ببینمش... ولی اون منو خیلی دوست داره

الان آرزومه ومیگم کاش زمان برگرده و من عقل الانو داشتم ... چون یکی بود که عاشقم بود اما من متنفربودم ازش قیافش خوب بود ولی اون موقعها از ریختش حالم بدمیشد...الان شوهرم خوشکله خوشتیپه اما ی کارایی بامن کرده ی جوری منو چزونده که ازش متنفرم