2777
2789

هر صفت بدی بگین تو این ادم هست..روزی عقدم بحث و دعوا راه انداخت جوری که کسی نبود بهم نگه خداصبرت بده..دقیقا از روز عقدم روی واقعیشو نشون داد..تیکه پرونی تهمت دروغ غیبت قضاوت ..همیشههه در حال بدگویی و غیبت یکیه ..به زن برادرش که طلاق گرفته میگه دوست پسر داره ولی از اونور به بچه اش میگه مادرت ماهه بهش بگو بیاد خونه ی ما..تو گوش اون یکی برادرش خونده بود که زنت حامله نمیشه طلاقش بده الانم در استانه جدایین..خیلی طلاق تو خانوادشون زیاده که تو همشون دخیل بوده..من سر همین سه سال میرفتم مشاور و گفتن شوهرت خوبه فقط با مادرش صمیمی نشو و رفت و امد کم..حالا همین ادم نمازش اول وقت ..وااای میگه روزی که قران نخونم احساس گناه میکنم😐😐اتفاقا خیلی خوب و سرحاله ..اینجوری بگم که اگر بخوام از تیکه هاش بهم بگم باید یه کتاب بنویسم..اینجور ادمارو خدا چرا تو این دنیا بلایی سرشون نمیاره؟بخدا روانم داغووون شده از دستش..چرا حالشون همبشه خوبه؟چرا همیشه خوش شانسن؟خودش هم میگه من دلم از کسی بشکنه یه مشکلی براش پیش میاد..ینی خدا هواشو حسااابی داره..واقعا چرا؟!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نماز خوندن و مذهبی بودن آدما بعضی وقتا  روی روح و روانشون هیچ تاثیری نمیذاره و گناهان رو ترک نمیکنن و باعث پرهیزکاری نمیشه 

گناهان زبانی و حق الناس،و این چیزارو نادیده میگیرن .فقط به یه چیز فکر میکنن مثلا این وظیفه ی شرعیه  قرآن و نماز و حجاب باید انجام بدم

مومن واقعی با تمام وجودش  پرهیزکار میشه خداترس میشه و کاری ب کار آدما نداره آدم امنی هست  در کنار تکالیف شرعی  گناه هم نمیکنه گناهان رو میشناسه

این جور آدما  نسبت ب،دین و ایمان نااگاهن

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

مادر شوهرت داره نافرمانی خدارو می‌کنه پس مذهبی نیست.

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

منم موندم چرا بغضیا فقط از ناراحتی دیگران خوشخال میشن و لذت میبرن.

قلب بیمار دارن

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

قلب بیمار دارن

اینا قلب ندارن. حسودن. من دیدم ادمهایی که مدرک سازی میکنن. یعنی قربون صدقه ات میره ولی یه جایی کاری میکنن مه زنذگی طرف نابود میشه. حتی دیدم شب عروسی کاری کردن طرف طلاق بگیره و اون دختر هنوز مجرده واقعا ترسناکن 😔

متأسفانه مذهبی نماهایی که معنوی نیستند از این دسته هستند

آدمها اول باید معنوی بشن بعد مذهبی

کسی که اهل معنا شد دیگه آزارش به کسی نمیرسه حتی به گیاهان و ...

بنابراین کسی که نماز میخونه و روزه میگیره ولی آزار میده مذهبی نماست

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
اینا قلب ندارن. حسودن. من دیدم ادمهایی که مدرک سازی میکنن. یعنی قربون صدقه ات میره ولی یه جایی کاری ...

فی قلوب مرض همینه نمونه اش.حسادت از گناهان قلبیه که از گناهان بدنی بدتره