2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چفیه و کیسه خواب و شامپو مسافرتی و ابلیمو و نبات و اگر لباس دور انداختنی داری تو مسیر بپوش کثیف شد بجای شستن و منتظر خشک شدنش شدن پاره کن بریز سطل زباله... یعنی چهار دست لباس ببر دو تاش دور انداختنی دوتاش برای شورباشور اگر چادری هستی ب نظرم دوتا چادر ببری بهتره 

اسم سایتی که این لیست رو گذاشته "اولین موکب" هست

شماره تلفنت رو تو هر وسیله ای مثل شارژر و کیف و گوشی و.... بچسبون شماره همراه یکی از نزدیک هات که ای ...

میتونی وقتی اونجا هستی به زیر بغلت زینک اکسید بزنی که عرق نکنی 

حتما دلار همراهت باشه با پول کشور عراق و ایران ( نمیشه از کارت بانکی استفاده کرد)

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
شماره تلفنت رو تو هر وسیله ای مثل شارژر و کیف و گوشی و.... بچسبون شماره همراه یکی از نزدیک هات که ای ...

و بجای حوله میتونی از چفیه یا حوله یزدی استفاده کنی هم آبگیری خوبی داره هم زود خشک میشه هم سبکه

عینک آفتابی 

خخخیییلللیییییی مراقب وسایلت باش خصوصا گوشی اونجا دزدی زیاد میشه 

هر جا برا استراحت وایمیستین هم لباس زیراتو عوض کن هم بلوز شلوار تو تو همون موکبا بشور بزار خشک بشن تا توقف بعدی یه پارچه بردار که بندازی رو بالشا اونجا دیگه بهداشت زیا  رعایت نمیشه شپشی چیزی نگیری 

abzarek.ir/service-p/msg/2356502🪼✨️Somebody No One Thought You Could

درسته خیلی ذوق دارید ولی الان برای این سوال به نظرم زوده

ولی اخبار سایتها و شبکه خبر مدام در مورد سفر پیاده روی اربعین خبر میذاره و سامانه سماح فعاله 

و همچنین از یک صفر موکبهای ایرانی فعال میشن

لذا از حالا باید خیلی کارها رو انجام داد ک ب شلوغی نخورن

والله منم اولین بارمه فعلا ثبت نام نکردم

ان شالله قبول باشه 

خواهر زادم هر سال میره بهم گفت نیازی نیس

البته من همسرم میره من نمیرم چون تحمل گرما ندارم

ان شالله بسلامتی برین و زیارتتون قبول التماس دعا 

همسر من که تا حالا اشکش ندیده بودم هر شب به شوق زیارت اقا اشک میریزه

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
اینا وسایل اضافس فقط کولش سنگین میشه همه چی اونجا هست

والا هر کس به فراخور سبک زندگیش میتونه از لیست کم کنه یا زیاد کنه ...

من سفر اربعین رفتم ۹۰ درصد لیست لازم بود. بازم بسته به افراد متفاوته 

از طرفی اینقدر شلوغ پلوغ میشه که...