2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک هفته انجام میدی یک روز در میان 

پوستت سفییید میشه

یکم برنج رو مثلا یک لیوان هرچقدر که خاستی

بجوشون که نرم بشن

برنج هارو میکس میکنی جوری که حالت خمیری بشه اگه زیاد خشک شد یکمم از آب خود برنج بریز سرش

حالا اگه ویتامینی هم خونه داری بریز توش نداری هم که هیچی اشکال نداره 

اگه گلاب هن داشتی ریختی خوبه نبود هم نیازی نیست

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

تخم کتان با برنج ، ماست و نشاسته ،ماست و زرد چوبه ،شیر و عسل و ماست ،سفیده تخم مرغ ، گوجه با شکر برای لایه برداری قهوه و دارچین این خیلی قویه میسوزونه بعدم نسبت به مشکل پوستت انتخاب کن مثلا تخم کتان واسه چروک  زرد چوبه واسه جای جوش و لک ماست واسه درخشان و نرم شدن نشاسته واسه سفت شدن آب سیب زمینی واسه لک خیلی چیزا

یخ من استفاده کردم پوستم تیره شد😵‍💫😵‍💫استفاده نکن شاید نسازه بهت 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بعضی ها میگن  ماست 

دقت کن ماست چربی نداشته باشه وگرنه جوش میزنی

یک هفته انجام میدی یک روز در میان پوستت سفییید میشهیکم برنج رو مثلا یک لیوان هرچقدر که خاستیبجوشون ک ...

گلم میخونم ویتامین د بریزم توش؟یا چه ویتامینی خوبه؟؟

و اینکه گلم من ی جا درست میکنم چقدر تقریبا ماندگاری داره و خراب نمیشه تو یخچال؟

کاربری دست ۳ نفره

گلم میخونم ویتامین د بریزم توش؟یا چه ویتامینی خوبه؟؟و اینکه گلم من ی جا درست میکنم چقدر تقریبا ماندگ ...

نه حداقل واسه یک هفته درست کنی خراب نمیشه 

توی ظرفی بزار که هوا نکشه درشو ببند

آره ویتامین د خوبه همون د باید بریزی 

سی هم خوبه 

یک هفته انجام میدی یک روز در میان پوستت سفییید میشهیکم برنج رو مثلا یک لیوان هرچقدر که خاستیبجوشون ک ...

اره این خیلی عالیهههه من یک مقدار خیلی کم برنج میزارم اینقدر بجوشه که له له بشه بعد می زنم به صورتم سفید سفید میشه❤️😍

🌙✨️