2777
2789
عنوان

فیلم بی بدن بیبدن

415 بازدید | 24 پست

یکی نیس بهم بگه اخه مرض داری یا خود درگیری ک میری اینارو نگا میکنی

تویی ک کلا بجز ژانر عاشقانه و کمدی چیزی نگا نمیکنی

ولی این فیلم یه چیزیو خوب نشون داد

هیچ وقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیس

اون از دوستش

اونم از دوست پسرش

اونم از پدرش.....

ولی خوب شد ک پسره رو اعدام کردن

پ ن:فیلمش الهام گرفته از واقعیته و این فیلم جذاب تر و عذاب اور تر میکنه

مخصوصا اونجاش ک مادر ارغوان داد زد مااااااادر ینی قلبت کاملا میسوزه

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

همون اول ک تازه اومده بود با همسرم رفتیم سینما اونجا داشتم جلو بقیه گریه میکردم

😅🤦‍♀️

از بعد اون تصمیمم گرفتم برا فیلم غمگین نرم سینما

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

دیدم برام گریه اور نبود

چون قبلن داستان رو میدونستم

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
چجور فیلمیه

فیلمش ژانر جنایی داره

داستان در مورد دختریه ک دوست پسرش بزور بهش تجاوز میکنه و بعد میکشدش و هیچ وقت جنازه اش دست خانوادش نمیرسه

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی
بابای سروش خیلییی عوضی بود

خیلی من چقد حرص خوردم

دیدم برام گریه اور نبودچون قبلن داستان رو میدونستم

منم داستان میدونستم ولی هر سکانسش انگار برام واقعی بود 

قشنگ مادر اون شخصی ک تو واقعیت دخترش کشتن میومد تو ذهنم

مگه پدرش همدستش بود؟

اره واسه همین پسرش لوش نداد