2777
2789
عنوان

فیلم بی بدن بیبدن

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 24 پست
مگه پدرش همدستش بود؟

تو فیلم اره گفت جنازه رو کاری کردم که انگار از اول همچین فردی ب دنیا نیومده فک کنم قطعه کرده بود و با اسید از بین برده بودش

اما واقعی نمیدونم هرچند پلیس گفت پسره پخمه تر از این حرفا بوده جنازه رو از بین ببره کار پدرش بود

بر قامت دلربای مهدی صلوات 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

این فیلم رو دیدم و اصلا قشنگ نبود

بازی الناز خیلی بد بود بازی سروش صحت بدتر 

یه نگاه به فیلم پوست شیر کنید تا بفهمید بازیگری یعنی چی

مادر بودن پانته آ و الناز رو مقایسه کنید 

و پدر بودن سروش صحت و هادی حجازی فر

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 
اگر تو خود واقعیتم پدرسروش یاهمون ارمان واقعی همدستش بود و نذاشت واقعیت رو بگه که چکار کرده با جسد د ...

واقعا هم به نظر نمیاد که یه پسر 17 ساله به تنهایی تونسته باشه یه جسد رو جابه جا کنه و احتمالا همدست داشته

ولی من همیشه به این فکر می کنم که نکنه واقعا دختره فقط بیهوش شده و آرمان اونو درحالی که زنده بوده و میشده نجاتش داد سر به نیست کرده باشه

راستش شنیدم که گویا اون فرضیه سطل زباله از همه فرضیه ها به واقعیت نزدیکتره که در این حالت بدون کمک واقعا نمی تونسته انجام داده باشه. اینکه پدر یا مادر کدومش کمک کردن هم معلوم نیست. 

البته داستان زندگی پدر سروش با پدر آرمان کاملا متفاوته. پدر و مادر آرمان جدا نشده بودند و خیلی هم رابطه خوبی باهم داشتند

واقعا هم به نظر نمیاد که یه پسر 17 ساله به تنهایی تونسته باشه یه جسد رو جابه جا کنه و احتمالا همدست ...

درسته 

در هر حال یه پسربچه نمیتونه ۹سال خودشو کنترل کنه و نگه چه اتفاقی افتاده مطمعنا از طرف خانواده وکیل ....تحت حمایت بوده و گفتن که لب باز نکنی بهتره هر چند کاش میگفت چی شده هم خودش نجات پیدا میکرد هم خانواده اون مرحوم از سرگشتگی درمیومدن 

درسته در هر حال یه پسربچه نمیتونه ۹سال خودشو کنترل کنه و نگه چه اتفاقی افتاده مطمعنا از طرف خانواده ...

درسته

یه پسر بچه اگر امید محکمی پشتش نبود نمی تونست در فضای زندان ادامه تحصیل بده

به نظرم کسانی که بهش مشاوره غلط دادن هم در اعدامش بی تقصیر نبودن

چون یه بچه 17 ساله که قاتل بالفطره نیست. قطعا اون قتل یه اتفاق بوده 

به عنوان کسی که عزیز جوون از دست داده دلم برای مادر غزاله خون میشه که حتی قبری هم از بچه ش نداره که بتونه بره سر خاکش!!

درستهیه پسر بچه اگر امید محکمی پشتش نبود نمی تونست در فضای زندان ادامه تحصیل بدهبه نظرم کسانی که بهش ...

دقیقا درست میگین 

عزیزم دلتون پرنور 

صبرتون زینبی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز