2777
2789
عنوان

شوهرم با یکی چت میکنه نذاشت بفهمم

2130 بازدید | 94 پست

دیشب شوهرم کنارم نشسته بود داشتیم کلیپ میدیدیم با گوشیش که من حواسم نبود یهو دیدم داره تو اینستا به یکی پی ام میده صفحه گوشیشو از من پنهان میکنه منم یهو گفتم چی میگی که نمیذاری من ببینم .حتی نتونستمم ببینم کیه .

سریع گوشیشو خاموش کرد الکی گفت رفیقمه بزور گوشیش گرفت منم لج کردم باید ببینم .

اخرشم پاکش کرد گفت منو رفیقم باهم شوخی داریم .

ولی من ذهنم درگیر شدن بنظرتون چطور رفتارکنم؟

منم باردارم ماه اخرم.

شوهرمم اینم بگم اصلا رمز گوشیشو ندارم خیلی بهش بد بین شدم دیشبم باهاش قهر کردم .هی گفت چیشده گفتم چرا دروغ میگی پنهان کاری میکنی .اصلا به رو خودش نیورد گفت حساسی گفتم هر زنی جای من بود حساس میشد.

امروزم همینطوری اومدم خونه مامانم باهاش سرسنگینم  انقد عصبیم دلم میخواد پیام بدم بهش بگم خودت برو من هروقت دلم بخواد برمیگردم کار دیشبت یادم نرفته.

خونه ام برم میدونم بیاد سمت جیغ و داد راه میندازم.به روش میارم که حتما با کسی در ارتباطی که نذاشتی ببینم به کی پیام دادی بنظرتون چکار کنم؟؟؟

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن واسه خودت ن واسه بچه خوب نیس نهایت میخوای خلاص شی جوری ک خودش نفهمه گوشیشو ببر رمزشو هک کنن ببین چیه یا هم بیخیال شو

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠