2777
2789
عنوان

یک دختر هجده ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 53 پست
نه من اصلا ازدواج نمیکنم😅راه حل مشکلم نیست، فقط بدتر میشه. نمیتونم همسر باشم، توی این سن. تا حالا د ...

عزیزم هرکس مشکلات خودشو داره هیچکس بی مشگل نیست ی  سر به تاپیکام بزن بعد بیا حرف بزنیم میبینی هر خونواده ایی مشکلاتی داره من امسال از شدت استرس سر جلسه ریاضی میخواستم برم حالم بد شد بستری شدم در حاالی که قطعا پزشکی میاوردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هرکس مشکلات خودشو داره هیچکس بی مشگل نیست ی سر به تاپیکام بزن بعد بیا حرف بزنیم میبینی هر خون ...

من منکر این نیستم که کسی مشکل نداره عزیزم صرفا چون سنگ صبور ندارم، گفتم اینجا بگم

ای وای چه بد... الآن نمیتونی بری یعنی؟ 

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

نهایی... آره میتونم بمونم. با درس خوندنم مشکلی ندارن ولی سختگیری‌های الکی خودشون رو دارن. خیلی پیگیر ...

میتونی تاپیک قبلیمو ببینی

نمرات نهاییم خوب بودن 

اگه مشکلی داشتی یا خواستی ترمیم بزنی تا حد توان کمکت میکنم البته اگه خودت بخوای

قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند
نهایی... آره میتونم بمونم. با درس خوندنم مشکلی ندارن ولی سختگیری‌های الکی خودشون رو دارن. خیلی پیگیر ...

در مورد سختگیری هاشون

اگه میخوای پشت بمونی 

ببین فقط کافیه یه سال هم تحمل کنی

تو این یه سال تا حد ممکن سعی کن باهاشون بحث نکنی

از همین اول باهاشون حرف بزن بگو نمیتونی مثل قبل تو کار خونه کمک کنی

همین اول اتمام حجت کن تا دیگه موقع درس خوندن اذیتت نکنن 

میتونی تاپیک قبلیمو ببینینمرات نهاییم خوب بودن اگه مشکلی داشتی یا خواستی ترمیم بزنی تا حد توان کمکت ...

خوش به حالت واقعا... من نهایی رو خراب کردن چون تشریحی نوشتنم چندان جالب نیست در حالی که زیست کنکور اردیبهشت رو اگه درست یادم باشه ۶۳ زدم... یک چیزی توی همین حدودا و شیمیم هم نسبتا خوب بود... ۴٠ بود ولی با این نهایی‌هام فکر نکنم رشتهٔ تاپ بیارم. 

خوش به حالت واقعا... من نهایی رو خراب کردن چون تشریحی نوشتنم چندان جالب نیست در حالی که زیست کنکور ا ...

خلاصه اگه خواستی ترمیم بزنی، هستم

خلاصه اگه خواستی ترمیم بزنی، هستم

برای سال بعد به احتمال زیاد درس‌هایی مثل ادبیات و چهار درس اصلیم رو ترمیم بزنم.... زبانم خوب بود نمیزنمش. زبانم رو شدم ۱۶، دینیم رو شدم ۱۸

من منکر این نیستم که کسی مشکل نداره عزیزم صرفا چون سنگ صبور ندارم، گفتم اینجا بگمای وای چه بد... الآ ...

نه دیگه سال بعد میدونی من مادرم دبیر پدرم مهندس کامپیوتر عموم یکیشون وکیل خانمش روانشناس  یکیشون مهندس نفت خانمش کارمند بانک عمم دبیر شوهر عمم خلبان بازنشستس داییم  مهندس عمران زنشم همینطور پسر عمم رزیدنت دختر عموم پزشکه دوتا پسر عموی دوقلوم رتبه زیر 100 الان پزشکی میخونن و....به خدا شاید باورت نشه خونمون 700متره خیلی پدر مادرمو دوست دارم اما تا حالا 4بار دچار حمله پانیک شدم از ترس اینکه نتونم کاری کنم قرص میخورم فشار استرسی و....هیچ لذتی جز خوندن کتاب متفرقه ندارم بزرگترین خلاف و پنهون کاریمم اینجاس کافه کتاب و سینما ...میرم اما لذتی توش نیست زندگیم شده شبیه یک بازی خستم

هیچ وقت نمیشه رو ظاهر قضاوت کرد پدرم هر شب قبل خواب موهامو میبافه شاید خندار باشه ولی خیلی دوستم داره محبت میکنه اما امان از روزی که 19 بشم تو ی درس داستان ها پشتشه تیزهوشان قبول نشم  کارم به جنون کشید نخونده بودم اما امان از فشار خانواده کلا سخته کلافم

نه دیگه سال بعد میدونی من مادرم دبیر پدرم مهندس کامپیوتر عموم یکیشون وکیل خانمش روانشناس یکیشون مهن ...

عجب! زندگیت خوبه دختر دردت چیه؟ یک هفته جای من باشی میمیری. بیا جاها عوض! 

عجب! زندگیت خوبه دختر دردت چیه؟ یک هفته جای من باشی میمیری. بیا جاها عوض!

خلی دیگه اینجا میری مهمونی فقط حرف از درس پز اینکه من اینطورم تو چطوری صمیمیت صفر من مادرم دبیر بود اما یدفعه مشکلی براش پیش ام رفت خونه مادر بزرگم پدرمم شب وسائل شرکت دچار نقص فنی شده بود من 6 سالم بود تا صبح تو خونه تنها بودم هنوزم یادمه از شدت ترس میخواستم بمیرم 

هیچ وقت نمیشه رو ظاهر قضاوت کرد پدرم هر شب قبل خواب موهامو میبافه شاید خندار باشه ولی خیلی دوستم دار ...

الآن میخوای دلداریت بدم؟! 

من وضع خانواده‌ام خوب نیست در حالی که در ظاهر جزء تاپ‌های خراسانیم(دقیقا نمیگم کجای خراسان چون بعد میشه هویت رو در اورد) و الآن شما قصد داری چی رو به من اثبات کنی؟ 

2790
2778
2791
2779
2792