2777
2789
عنوان

یک دختر هجده ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 53 پست
اگه شوهرش بدتر بود چی؟ چرا شوهر کردن به عنوان راه حل مشکلات پیشنهاد میشه؟ شوهر خودش بوجود اورنده مشک ...

اصلا جز تعداد محدودی هرکس با هم تراز خودش ازدواج میکنه دختر 18ساله بدون تحصیل قطعا خیلی شانس ازدواج نداره

اگه برای خودم وقت بزارم خودخواهم. چیزی بود که امروز بهم گفتن. گفتن تو خودخواهی چون این یک هفته یکم ب ...

مهم نیس بزار بگن‌خودخواهی،ولی نزار بهت زور بگن

احترامشون رو نگه دار ولی به خودت بیشتر اهمیت بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم چی میگی بنظرم اول ازهمه بروپیش روانپزشک که اگه لازمه قرص بخوری چون افسردگی اگه گریبانتو گرفت خیلی از عمرتو هدرمیدی وهرروزبدترازدیروز میشی دوم اینکه دانشگاه که قبول شی یدفه ازهمه این محدودیتا آزاد میشی سوم ی کاری ک تحرک داره شروع کن مثلا باشگاه پیاده روی یاهرچی اگه نمیذارن بیای بیرون باهاشون حرف بزن قانعشون کن ک داری افسرده میشی

به خاطر تغییرات کنکور، قبول شدن رشتهٔ خوب سخت شده ولی قصد دارم حتی اگه امسال نشد، پشت بمونم و دوباره ...

رشته ات چیه

امسال میری دوازدهم؟

قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند
به خاطر تغییرات کنکور، قبول شدن رشتهٔ خوب سخت شده ولی قصد دارم حتی اگه امسال نشد، پشت بمونم و دوباره ...

درسته حق با توعه عزیزم، افسردگی کامل خوب نمیشه، مشخصه که عاقلتر از سنت هستی ، پس با همین عاقل بودنت سعی کن نزاری اون افسردگی بهت غلبه کنه، با اینکه دست خودت نیس، دراینکه خانواده سمی داری شکی نیس اماتو با پیشرفتت بهشون ثابت کن که خیلی قوی تر از جنس مذکری هستی که اونا میپرستنش🙂

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

اصلا جز تعداد محدودی هرکس با هم تراز خودش ازدواج میکنه دختر 18ساله بدون تحصیل قطعا خیلی شانس ازدواج ...

و غیر ازاون نه ملاک های درستی داره و نه سیاست حفظ رابطه 

و غیر ازاون نه ملاک های درستی داره و نه سیاست حفظ رابطه

واقعا همینطوره چیزی که خیلی ناراحت کنندس اینکه دست به هر رفتاری میزنن رابطرو حفظ کنن و در نهایت اسمشو بلوغ فکری از خود گذشتگی و... میزارن ایناس که دردناک وقتیم ممیگی طلاق بگیر میگن خانوادمون حمایت نمیکنن و نمیگن خودمون با انتخاب اشتباهمون مسببشیم

درکت میکنم چی میگی بنظرم اول ازهمه بروپیش روانپزشک که اگه لازمه قرص بخوری چون افسردگی اگه گریبانتو گ ...

یک مدت پیش روانپزشک میرفتم یک دورهٔ شش ماه تا هشت ماهه هم قرص مصرف کردم. حتی اون هم بهشون گفت که خانم آقا، دختر شما افسردگی داره ولی قانع نشدن که نشدن. گفتن نه افسرده نیست فقط حالش بده، خوب میشه. امروز هم کاراب باشگاه رو با خود مادرم اوکی کردم، چون خودش میخواست بره تصمیم بر این شد با هم بریم. انشاالله از پنجشنبه میرم. 

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

واقعا همینطوره چیزی که خیلی ناراحت کنندس اینکه دست به هر رفتاری میزنن رابطرو حفظ کنن و در نهایت اسمش ...

دقیقا ، البته این اشتباه بخاطر همون سن کم و عاقل نبودنه که راه حل مشکلات رو توی ازدواج میبینن

واقعا همینطوره چیزی که خیلی ناراحت کنندس اینکه دست به هر رفتاری میزنن رابطرو حفظ کنن و در نهایت اسمش ...

نه من اصلا ازدواج نمیکنم😅

راه حل مشکلم نیست، فقط بدتر میشه. نمیتونم همسر باشم، توی این سن. تا حالا دوست پسر هم نداشتم که بدونم باید چطوری حرف بزنم پس کلا این قدغنه... 

مشکل کنکوره یا نهاییمیتونی پشت بمونی؟

نهایی... 

آره میتونم بمونم. با درس خوندنم مشکلی ندارن ولی سختگیری‌های الکی خودشون رو دارن. خیلی پیگیری میکنن و اجازه نمیدن خودم یکم راحت درس بخونم. 

2790
2778
2791
2779
2792